19:17

Emma kom till runt 12 då vi drog på stan och kollade lite och sen drog vi bort till henke där hela de gänget var. Vi drog sedan ut med båten och badade osv. Sen in till stan igen och nu väntar vi på att dom ska komma hit och sedan åker vi till oskar och sover där med han o abbe! bloggar mer ikväll!

Söndag - måndag

 
 
 
Igår så skjutsade pappa mig och mela hem till Blomqvist där han,Max,Jesper davidsson,nils,adolf,emil,mårten och preusse var! Det var riktigt kul! Vi badade,snackade om alltting osv. Jag sov även där inatt. Och har nästan inte sovit någonting heller! Men jag och mela tog bussen ner till stan vid halv 1 ungefär och käkade på McDonalds, lite senare kom även Fanny till mig! Vid 9 gick vi på bio - the amazing spiderman, den var grymt bra! Nu kom jag och Fanny precis hem och ska snart sova! Imorgon vid halv 12 kommer även Emma b till mig och sover här i några dagar, skaaa bli så jävla härligt och hon fyllde även 17 igår så säger grattis till henne!

25 juli

 

Imorse tog jag tåget till gamleby där min familj och fanny var. Vi firade min farfar och grillade o badade osv. Sen framåt kvällen drog jag och fanny och träffade timmy och ogge, jätte länge sen jag träffade dom! sen drog vi tillbaka till farfar där vi låg i sängen och snackade och åt morötter,gurka och dipp! Slutade även med att vi sov där! Vi åkte hem vid halv 5 idag då jag drog och mötte upp una. Vi har för det mesta gått runt och snackat om allt o inget och sen nu kollade vi på solnedgången! min bubbi åker även till kroatsien på lördag :( kommer sakna dig!


hemmaa

 
kom precis hem från göteborg där jag har varit med familjen tofvesson! Vi har gått på liseberg hela dagen igår, åkte allt och är skiiit glad att jag vågade det! Men det har varit jätte kul iaf! Och sen vid 10 då det stängdes så åkta vi till hotellet och somnade. Nu idag har vi åkt bil hela dagen, eller vi stannade på ullared och handlade där. Nu ska jag snart möta upp mela igen och sen får vi se vad vi hittar på!

i´m gonna find my way back

 
har inte bloggat sen vis men har varit ute hela dagarna så har inte hunnit med! haha kommer inte ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna men har haft det bra iaf! Träffade thilda en stund förut vi gjorde inte sådär jätte mycket bara tog det lugnt och snackade! mötte upp mela runt 9 då vi drog hem till henne och duschade och nu taggggaaaaaaarr vi för imorgon!!!

Mobilbilder från visdagarna

Har haft en sjukt bra vis med riktigt bra vänner!!!

F


Vis!

Igår drog jag och mela till Bastman där det vart lite festligheter, sen drog vi ner till stan och var där. Träffade massa roliga folk och bara hade det jävligt kul! Sen drog vi hem till Rasmus igen och fortsatte där. Sen ner på stan igen!! Jag mela och Malin somnade sedan i min säng!! Och nu kom Fanny precis hit så ska vara social med henne!


17:12

Jag och Emma vaknade runt tolv idag då vi låg kvar i hennes säng en stund och sedan började vi fixa oss och sen åkte vi in till stan! Där vi gick i affärer o så. Nu har jag precis kommit hem därifrån och nu ska jag börja packa för ikväll sover jag hos bvän! Haha känns som att jag aldrig sover hemma.. Men ikväll tror jag att jag o mela ska träffa Therese Matilda och preusse! Men bloggar mer senare, puss!

jag in embrusch house barre

 
Några bilder på två övertrötta tjejer!

Ligger just nu i emmas super sköna säng och dunkar musik. Åkte in till henne runt halv 8 då vi drog och käkade pizza och sen köpte vi massa onyttigheter! Sedan cyklade vi hem till henne men vi drog nästan direkt till hammarsbadet för att ta ett kvällsdopp! Sen gick vi hem till henne igen och chillade. sover här inatt breeee
 

tisdag

 
Igår ringde oskar mig klockan sex på morgonen och frågade om jag ville följa med ut på en ö med han och några. Och det ville jag såklart! så jag mötte upp thilda sen drog vi till hamnen där dom kom och hämtade oss med båten och sen åkte vi ut dit! vi grillade och badade för det mesta och hade det skapligt kul! Kom hem runt 9 då jag thilda och eric kollade på filmer. Somnade runt 3 och vaknade vid 11... Så vi låg kvar i sängen en stund och sen fixade jag iordning mig och följde med kajsa till subway och åt frukost! Nu har jag precis tränat, fettet måste bort!!! Och nu ska jag duscha och sen ska jag nog vara med matilda och therese ett tag!

00:38

kom precis in från att ha pratat med therese och matilda hur länge som helst! Vaknade vid 14:30 idag då jag åt mat och sedan mötte jag upp preusse då vi gick hem till honom i spöregnet, har saknat människan! När vi kom hem till honom så snackade vi om allt mellan himmel och jord typ. Lite senare kom henke,oskar och david också. Runt sju skjutsade david hem mig då jag drog till mamma och packade och sedan skjutsade hon mig till pappa! jag fixade iordning mitt rum lite och sen gick jag ut och mötte tjejerna! nu ska jag sätta på en film som jag ska somna till, har bestämt mig nu att jag ska gå och lägga mig rätt tidigt framöver så att jag inte vaknar mitt på dagen som jag har gjort varje dag nu hitills!

The worst things in life come free to us

 
Igår var jag på korpa med massa grabbar och fanny. Sov även hos fanny inatt och idag har vi inte gjort så mycket men vid halv sex drog jag och mötte thilda och sen stack jag hem till mela. Hon jag malin och emma drog till åhmans och har suttit där tills nu. Snart ska vi dra till adolf tror jag där nils och danne också är! sover här ikvällllllll <33333

dear bestfriend. I love you

 
några bilder på mig och thilda från sommaren 2010, miss the time with you världens bästa!

Igår kollade jag och mela som sagt på film med grabbsen sen drog dom hem då jag och mela kollade på shrek och snackade lite! Imorse vaknade vi vid halv 1 typ då jag gick ut och solade lite och badade i trädgården, himlans skönt asså! Sedan drog jag och min familj ner till stan och tog en glass. Och sen gick vi hem igen då vi fick gäster och grillade! Nu väntar jag på att thilda ska komma till mig och hon sover även här och imorgon drar vi till kolmården!! :D

1 juli

Igår drog jag Henke mela Mårten Oskar ochEmil ut till gnagarn och grillade. Vi drog hem till Mårten runt 12 då vi kollade film,snackade skype med några göteborgare och bara tog det lugnt. Sen kunde vi inte sova så klockan sex på morgonen eller något så tog jag Emil och Oskar en morgonpromenad till seven eleven och åt frukost! Sen gick vi runt lite och sedan hem till min mamma och sov. Runt 2 någon gång så kom mela hit också då vi sov vidare ett tag haha. Men vid 5 typ så vaknade vi till liv. Nu sitter vi alla och Henke och kollar på film, ikväll sover även mela här!