29 juni

 
Klockan 07:15 idag så kom jag tillbaka till sverige från new york och las vegas. Orkar inte skriva allt vi gjorde men det har varit rikitigt kul! När jag kom hem så stack jag isabel och kajsa till simhallen och sedan mötte vi upp pappa vid kebab mästaren och åt mat. Sen kom bästavän till mig och vi gick till mcdonalds där vi satt en stund med love och sanna och sen var vi två med oskar,mårten och emil tills nu. Nu håller vi på att laga mat oså och ikväll ska vi bara vara hemma och mysa med min familj!

Arlanda

Sitter just nu på Arlanda med farmor och väntar på att vi får gå in på flygplanet! Igår när vi kom fram till hotellet i Stockholm så la vi oss båda i sängen och kollade på tv. Somnade runt 10 och vaknade vid halv 7 idag då vi åt hotell frukost och sedan åkte vi hit! Om jag har internet i new york så kommer jag självklart att blogga där! Men ni får hare gött

drar till new york och las vegas nu då kommer hem om en vecka, bye bitches!

Igår var jag med jonas och mårten hela dagen. Vi drog hem till mårten på morgonen där vi åt mat och spelade tv spel. Sen kom mamma och hämtade mig och så fort jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan mötte jag upp thilda! Vi drog till corner och käkade och där träffade vi även mårten,jonas och oskar. vi satt där ett tag med dom och sen stack vi hem till mig igen då vi snackade osv. Nu vaknade precis jag och thilda och sitter redan hemma hos pappa och ska packa lite eftersom jag åker upp till stockholm idag med farmor och sen flyger vi till new york! awesome!!!


måndag

image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Igår var jag med una,mela,mårten och jonas. Vi satt på mcdonalds ett tag och sedan gick vi upp till stadsparken och var där ett tag! Sedan tog jag mårten och jonas bussen hem till jonas där vi inte gjorde så mycket men sen lite senare kom nea och mela också och då drog vi ut till gnagarn där annat fint folk var och badade o eldade! Sen runt 11 drog vi hem till jonas igen och jag o mela sov även där! Idag så satt vi hemma hos jonas hur länge som helst och solade o badade i hans pool och sen drog vi ner till stan och mötte upp några och sen drog vi och spelade vollyboll med dom! Kom precis hem därifrån nu och senare kanske mårten och jonas kommer hit igen!

One life, live it

image descriptionimage description
Vid sex ungefär kom mela till mig då hon jag och Kajsa drog till hemmakväll och köpte godis! Sen gick jag och mela
Bort till brevik där Jenny Preusse och Henke satt. Efter ett tag gick vi vidare till Hannes och har varit där
Hela kvällen nu. Jag och mela kom hem vid 10 tiden och nu ligger vi i min säng och kollar på film! Imorgon blire nog att vara med Jonas och Mårten. Puss godnatt!

8 bilder från igår

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Min skolavslutning vart helt lyckad! Efter skolan så drog jag och mela ner till sahara och åt mat med jonas emil och mårten, sen satt vi där ett tag och bara tog det lungt och sen kollade vi på studenterna och sen drog vi till embla där det vart lite festligheter med sjukt bra folk! Efter det drog jag,mela,jonas,mårten,emil,henke och oskar hem till jonas där vi bara tog det lungt och snackade osv! Sov där inatt med han mårten och mela. Och idag vaknade vi vid 12 ungefär då vi åt frukost och sen har vi bara deggat framför tvn hela dagen. Kom nu precis hem därifrån och ska snart äta och sedan bli det kanske att dra bort och vara med dom igen! och bvän sover även hos mig ikväll!

riktigt bra dag!

image descriptionimage description

Drog på stan förut med kajsa and my little sis för att leta efter skolavslutnings kläder! som tur är hittad vi allt! Men efter det så drog vi och köpte fotbolls saker tills imorgon eftersom det är EM då! Men sen mötte jag upp fanny,mela och una. Vi drog till min mamma eftersom hon fyller år idag! Sen åkte jag och fanny tillbaka till pappa och nu håller vi på att fixa lite saker tills imorgon! bloggar på lördag för kommer nog inte hinna blogga imorgon men hare bra!

14 juni

image descriptionimage description

Igår efter skolan så drog jag fanny och mela ner till bryggaren där ellenkey hade spex. runt 2 drog jag och mela hem till mig och sen kom mårten och jonas. Vi kollade på tv och åt lite sen kom också preusse då vi drog ut till skogshaga och bara chillade där. Sen åkte vi tillbaka till mig och kollade på film. Jonas drog vid 8 någon gång och jag mårten och mela låg i min säng och snackade om allt o inget hela kvällen och hade väldigt kul! Båda dom två vart kvar här över natten och idag vaknade vi vid 9. Har precis kommit hem från skolan och nu vet jag inte vad jag ska göra men sen vid 7 kommer fanny hit och hon blir även nattgäst här, precis som förra året! då vi fixade oss o allt tillsammans till skolavslutningen så det lär bli awesome iår också!

Svar på anonym

Hur får du röken sådär färgglad om det är du på bilden förstås?

Svar:  kommer inte ihåg riktigt hur jag gjorde, men gjorde om bilden på ett program på datorn som heter gimp. :)

Tisdag

image descriptionimage description
Drog hem efter skolan då jag och Kajsa åkte och handlade till kvällen! När vi kom hem så var Mårten och Emil här och väntade på mig. Vi bakade kladdkaka och daimglass med Kajsa, skit gott! Efter det så satte vi igång med att göra om helena mitt rum, det vart sjukt bra och med två starka killar gick det skit fort! ;) men sen så slappade vi bara i sängen ooch sov typ. Dom drog vid 9 då jag och Kajsa satte på en film. Nu har vi precis sett klart på den och nu ligger jag i sängen och ska sova. Puss godnatt!

22:30

image descriptionimage description

efter skolan följde fanny med mig hem då vi åt lite och efter ett tag kom också preusse. När fanny gick så drog jag och preusse till åhmans och sedan åkte vi och handlade med min mamma. Sen gick vi hem till mig igen då mårten,emil och oskar kom! Vi var där ett tag sen åkte vi ner till min pappa och bara tog det lugnt där. Sen åkte vi till brevik och satt o snackade där. Nu kom jag precis hem och ska ta någonting o äta innan jag går och lägger mig!

sometimes, i´d rather you not talk to me. Because every time we talk, i fall a little harder and get hurt a little more

.
.
.
.
Oskar kom och hämtade mig vid halv två någon gång då vi åkte till preusse och var där med han o henke. Mamma kom och hämtade mig vid 6 då vi åkte förbi och köpte åhmans mat och nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad jag gör resten av kvällen!

Your light gets me through

Igår spenderade jag dagen med oskar,henke och preusse. Vi gjorde inte sådär jätte mycket, först var vi ute ett tag och sedan drog vi hem till mig och var här hela kvällen. Preusse sov även över här. Idag vaknade jag vid 12 då jag och mamma drog ner till stan och köpte ett par skor till mig! Nu kom jag precis hem och ska snart möta upp fanny för att snacka med henne om allt, känns riktigt skönt! Och sen ikväll ska jag kanske träffa gustav!

my life sucks without you, i want my best friend back on my side

slutade vid 11 idag då jag och några grabbs från min klass stack ner till mcdonalds och åt! efter det drog jag hem till mamma och efter en stund kom preusse och gjorde mig sällskap. Nu har han precis dragit och nu väntar jag på att oskar ska hämta mig så drar vi vidare till henke! Ska kanske också hinna träffa gustav ikväll, men skriver när jag kommer hem puss!

sjunde juni

Efter skolan var jag med una,mårten och oskar. Vi gjorde inte så jätte mycket men sen vid åtta drog jag mårten och oskar hem till hannes där preusse,henke,rasmus och abbe var. vi kollade på en film och bara tog det lugnt och sa hejdå till abbe eftersom han åker imorgon :(. Men sen vid 10 skjutsade mårten hem mig och nu ska jag kolla på någon film och sedan sova, godnatt!

jag har glömt dig en vacker dag

image descriptionimage description

Igår spenderade jag min dag med una,mårten och oskar! Vi drog till min båt och var där ett tag och sen gick vi upp till mig och bara tog det lugnt. Sen åkte vi hem till mårten och åt osv. Sedan åkte vi vidare till willys och köpte onyttigheter och sen hem till mig då vi spelade kort och kollade på film. imorse drog jag och mårten hem till preusse och sedan åkte vi och köpte present till abbe som fyller år imorgon men eftersom han ska åka till kosovo (stav) så firade jag,mårten,preusse,hannes och henke honom idag istället! Vi var hos preusse ett bra tag sen åkte vi till brevik och bara chillade där. Sen åkte jag preusse oskar och mårten ner till stan och var där. Nu har dom precis skjutsat hem mig och nu ska jag ta tag i plugget och sen kommer dom tillbaka tror jag. Och sen blir det att sova hos bästavän ikväll!

11:19

image descriptionimage description
image descriptionimage description

fyra snygga bilder från igår på mig och bästavän!

Igår vandrade jag och min klass en mil för att tälta på något ställe. sjukt jobbigt! men vi fick bada oså på vägen.. Såklart så blev jag sjuk så mådde illa hela natten typ... men det var ändå roligt! Nu kom jag precis hem och ska snart äta tror jag! Idag ska jag bara ta det lugnt och senare kanske mela kommer också!

'My friends are in the bathroom getting higher than the empire state

image descriptionimage description
image descriptionimage description

Kom hem vid sex då jag åt och kollade på coach carter. den var faktiskt rätt så bra! Nu väntar jag på att min bästis festis johanna ska komma till mig så ska hon hjälpa mig att packa tills imorgon då vi två och min grymma klass drar ut och vandrar en mil och sedan tältar!


haha orkar inte med mig själv!...

image descriptionimage descriptionimage description

06:11

Igår var jag med mårten,preusse,oskar,henke och abbe. Vi skulle ju egentligen dragit o badat men det blåste för mycket så vi drog till corner och åt och sedan drog vi till henke och chillade där. Sen drog vi till norra och satt där ute en stund. Sen drog jag mårten mela och oskar hem till mela och kollade på film hela natten. Och ingen av oss kunde somna så nu vid 5 åkte vi ut till oskar vid landet, och har precis ätit frukost och nu ska vi göra någonting tror jag!

lööördag



Nu väntar jag på att henke ska hämta mig sedan åker vi till abbe och sen ut och badar! skriver mer ikväll när jag kommer hem'!

1 juni

Efter skolan kollade jag film på mejeriet med love och Sanna sedan framåt 5 drog vi 3 hem till mig och bara chillade. Sen skjutsade pappa mig och nea till Preusse där Mårten var och lite senare kom Henke, vi gjorde inte sådär jätte mycket, men sen framåt tolv drog jag nea och Mårten hem till mig. Nea drog hem för en timme sen för hon mådde inte bra och Mårten drog precis! Nu ska jag titta på en film och sedan sova!