STREET DANCE

Sitter just nu i sängen och tänker gå och lägga mig snart. är jätte trött efter en seg dag i skolan. Fanny Kom till mig direkt efter skolan då vi drog lite på stan. Sen till street dancen. och nu kom jag hem typ vid kvart i 7 och har duschat och så. Men aja nu ska jag fortsätta prata med Becca och sen sova. seeyyyaaaaaa

21:12

Kom precis hem från Bökensved där jag och Fanny kollade på när Rasmus och andra spelade match! tror att dom vann men 3-0 eller något. Skulle ha varit med Rasmus efter skolan men så blev det inte för skulle fira mig och så! Fanny kom även och var med. Nu ska jag dra och äta något och sen gå och lägga mig, är sååååhhhhääääärrr trött och på dåligt humör.

DAGENS OUTFIT


SERIESEGER!



NIKON D3100!


MISS NOTHING

Nu ska jag och bästavän åka hem till mig och mysa tet där!


BLÖGGEN SUGER

Fanny drog precis hem till sin mamma för att hon ska sitta barnvakt åt sina syskon, Sen ska hon komma hit och då kommer även Gustav också. Tror att jag ska sätta på mig mjukis kläder, kolla på film och äta min B&J! en härlig dag för detta piss väder. Vill ha sommar igen!  Men skriver nog mer ikväll.


SVAR PÅ FRÅGA

fick sex frågor om vad jag har gjort på halsen. Fick det när jag och Becca var klantiga och körde i med cykeln så att båda två fick åka till Akuten. Jag fick hjärnskakning + massa sår som ni ser på bilden som var en vecka efter det hände. Så mer än det var det väl inte? :)


20:51

Skolan var rätt så chill idag, slutade tjugo över 2 så då drog jag och min bästavän Fanny ner till stan och köpte B&J, sedan drog vi upp till mig och kollade på Ice Age hihi! Sen vid 5 drog vi till Mejeriet där vi hade dans, Kom hem runt halv 7 då jag hoppade in i duschen och åt mat. Nu sitter jag och snackar med Rasha som är hur saknad som helst!
Aja ska dra och kolla på Ice Age 2 nu, hare gööötttt!

BACK TO NORMAL AGAIN

Kom precis hem från en match som jag kollade på med Una och Lovisa lang. Det vart rätt mycket snack och garv och väldigt lite att kolla på matchen, men aja hade det bra ändån! Nu ska jag och Kajsa kolla på Vampire diaries.
Bloggar kanske ikväll, puss!
en väldigt sexig bild från idag :)

LÖRDAG

Sitter just nu och flätar Thildas hår samtidigt som jag skriver ett inlägg lite snabbt. Min dag har varit bra men ganska seg, jag och Thilda har färgat hennes hår och lite. Och snart ska vi gå upp till hemköp för att köpa lite lördags godis sedan ha det allmänt mysigt!



WHY SO FUCKING STUPID

Blev inte att åka till Gamleby idag, istället ligger jag i min säng och äter godis och ska sätta på High school musical 2, aww ♣

FREDAG

klockan är nu 12:18 och kom precis hem från skolan, malin följde med också. och nu väntar vi på våra mackor som ligger i ugnen ! sen vid tio över 2 ska jag tillbaka till skolan och vara med Tim och någon/några mer. Sen ikväll ska jag träffa bästavännen och vi kanske åker upp till Gamleby och sover där hela helgen, micaela följer också med i såfall! men aja det blev ett kort inlägg, vi hörs

I WANT TO CALL YOU BEST FRIEND FOREVER

jag älskar dig ♥

WITH YOU I CAN BE MYSELF

bilder från gamleby med dom bästa !

// DU ÄR DET FINASTE JAG VET.

äsch godnatt.
vi blir bara vänner.. inget mer.. men hoppas att du en gång vill bli mer än som vänner..

// IBLAND NÄR JAG SAKNAR DIG


// DU ÄR MITT ALLT FANNY EDMARK

Klockan är just nu 09:55 och har precis ätit lite frukost med värdens bästa mormor. igår kväll var jag med min finaste vän fanny. vi drog till vita kyrkan och satt där på en bänk och snacka om allt. Sen drog vi oss ända ut till johanna där vi va med henne och gustav morén. mycket skratt blev det. sen vid halv 10 så drog vi hem till mormor och va där med alla dom andra. skapligt kul vare!



// VARFÖR ALLTID FALLA FÖR DOM DÅLIGA KILLARNA?

-

JOHÄNÄÄÄÄÄÄÄ

tjeeeenAA
eftersom jennifer suger på att updatera sin blogg så är jag tvungen o hjälpaaaaaa.
så ni får lite random fakta om jennifer
*hon har en spegel i sin säng, hon måste ju vara snygg när hon sover osv
*hon gillar (älskar) att ta på sig hennes lillebrors kläder, men får inte alltid av dem sen..
*hon har damp 80% av sin dag
jag har massa mer men tar de mån annan dag...........
tudeluluuu

// WHY IS IT NOT JUST US AGAIN?

Nu hade jag tänkt att sätta igång o plugga! har redan fått sju läxor? :( aja men innan jag gör det så ska jag springa bort och köpa lite godis är sååååå sugen på det.  Ville bara skriva lite här i bloggen kände att jag inte hade gjort det på några dagar :) imorgon blire att vara med Fanny Johanna Nico och Robert persson! får se vad vi hittar på.
vi hööörss