Autumn break

I måndags gick jag på bio med bra sällskap! Vi såg på jackass, bad grandpa, så jävla rolig va den! efter det gick alla till Adam och sov. Igår var jag med Emma och Robert, hade jätte roligt med dom, sov även över där! Kom hem runt 1 och sen dess har jag kollat på oth. Idag ska jag vara med Therese och sen får vi se vilka vi träffar! 







Massa bilder

autumn

igår efter skolan gick jag Therese och några andra till corner och åt! Sen fick jag springa till stationen för att hinna med tåget till Thor. vi gjorde inte så jätte mycket utan bara myste med glass framför en bra film! idag ska jag bara ta det lugnt för har varit trött hela dagen idag.. och imorgon ska jag vara med min älskling igen! 


Tisdag

jobbig skol dag idag, började vid 8:20, dagen bestod utav ett samhälls prov och sen massa lektioner, som tur var så fick vi gå hem vid 14:40 istället för 16:00! så när jag kom hem började jag göra historia uppgiften och sen drog jag till corner med Therese! Sen åkte vi till maxi och kollade runt lite ! Nu kollar jag på tv och ska snart gå in och lägga mig!



måndag









I fredags var det ju CC fest, hade jätte kul och jag kom hem runt 1. i lördags var jag med min älskling då vi åkte in till Västervik och va där en stund och sen hem till honom och åt god mat med hans familj ! igår åkte vi upp till Åtvidaberg ganska tidigt, nu är det måndag igen och vid 10 ska jag och mamma till sjukhuset ! 

fredag

Äntligen är det helg igen! ikväll är det C.C fest, vilket jag och mina bästa brudar ska gå på! innan det ska jag vara med bra Folk. Och inatt sover jag hos min älskling.


06:20

hej! Igår fick jag äntligen min mobil tillbaka !😍 Varit utan den i 3 veckor.. men igår efter skolan åkte jag upp till Thor och nu sitter jag i tåget påväg hem. idag ska jag träffa mela tror jag ! 



We're going down, down in an earlier round And Sugar

hej! I fredags kom jag hem runt 5 då jag duschade mig och fixade mig sen kom therese! Vi gick och mötte oscar och thor sen drog vi till daniel där det var fest! 
Jag och thor hade 11 månader då också ♥
Men det firade vi igår med att äta på ginger och gå på bio! 
Idag är det söndag igen.. tror jag och thor ska snart åka upp till åtvid!
Min mobil har fortfarande inte kommit än så kan inte blogga så ofta för sitter nästan aldrig vid datorn!
 
 
Love you♥