Bra dag igår

Igår efter skolan kom rasmus och jonatan och hämta mig i skolan. vi körde till bynn för att hämta emma och sen åkte vi till linköping, lite spontant sådär haha. dem kollade på kostymer till deras avslutning och jag hann även få med mig två tröjor hem! sen åkte vi till pizza ha't, tror jag det heter 😁 och åt jätte gooood mat! Sedan åkte vi hem, så var hemma runt 10, men det var det värt! idag är det sista dagen i skolan, kanske blir att vara med theson efter skolan 😍

En bild på förrätten haha

fredag 21 mars

Min dag har varit lite sådär, imorse hade jag och mina amigos redovisning i engelska vilket gick superbra! Efter det fortsatte skoldagen att vara seg.. Tog bussen vid 4 och nu har jag precis ätit och ska snart börja plugga. Skulle egentligen ha dragit till metro ikväll men pluggandet hindrade det.. Ikväll kommer troligtvis thor hit då vi ska mysa! och imorgon ska vi tjäna cash och vara barnvakt.
 
 
 
 
 

10 mars

Har inte bloggat på jätte länge men lusten har inte riktigt funnits där. I fredags var jag med världens bästa. Vi kollade på bio och sedan åkte vi hem till honom och myste! I lördags var det soligt väder, vi stannade inne ett bra tag sedan drog vi till affären och köpte massaaaa gott till kvällen, vi gick sedan hem till mig då oliver också kom, vi körde lite boxnings match haha. Sen spelade jag och thor xbox hela natten! Igår var det typ 15 grader ute ? så jävla skönt och efterlängtat! Vi vara ute precis hela dagen och vid 5 åkte vi och hans mamma till åtvid och kollade på axels fotbolls match. Idag har det också varit strålande väder så jag och mina bästa amigos var ute varje rast! nu ska jag äta och sedan sova. hare bra så ses vi kanske aldrig mer :* ;)