Hola

I måndags var jag med Emma Jesper och Rasmus. Vi var hos dom och bara chillade och hade kul! jag och Emma sov även där. igår kom Kajsa och pappa in till viken och hämtade mig rätt så tidigt, vi köpte pizza och sen åkte vi hem igen och myste med hela familjen. Pappa kom hem igår och åker redan imorgon.det suger.. Runt 11 på kvällen kom Thor till mig då vi kollade på film och myste! han sov även hos mig. Idag gick vi upp runt 9 och fixade oss och sen följde han mig till stationen där jag mötte Emma och vi åkte in till Västervik och gjorde ett prov. Gick rätt så bra tror jag! Nu sitter vi på bussen, sover även hos emmää bestiz ikväll då vi ska laga tacos oså!


Svar på frågestunden

Anonym: Är du på g med någon ? -  ja det är jag, med Thor svensson.
 
Anonym: varför är inte du och johanna kompisar längre? - Vet inte riktigt om Johanna vill att jag ska skriva ut det och är inte heller så säker på det.
 
Micaela Tofvesson:  Bästa minnet med mig? - När vi var i stockholm och sen hela sommarlovet 2012 har varit helt awesome med dig!
 
Micaela Tofvesson: Vad tycker du om mig? -  Du är min bästavän, den jag litar på och kan säga allt till utan att du dömer eller att det kommer ut. Har alltid roligt med dig!
 
Tilda Wredberg: Va tycker du om mej? - Du är en jätte gullig och skön tjej som jag vill träffa mer!
 
Tilda Wredberg: Vilka har du vart tillsammans med? Mina seriösa förhållande var med Noa bertilsson och Rasmus Bastman.
 
Tilda Wredberg: Om du fick va vilken person som helst för en dag, vem skulle det va då? - Ett barn i Afrika typ för att se hur svårt dom har det i skillnad från oss.
 
Malin Alnefjord:  Vad tycker du om mig? - Du sjunger gudomligt vackert! Du är en bra kompis också!
 
Malin Alnefjord:  Bästa minne med mig? - Fågelbäret tiderna.
 
Malin Alnefjord:  Vill du gifta dig med mig? - Nope, tyvärr ;)
 
Malin Alnefjord:  Favoritfilm? - Ingen aning.
 
Malin Alnefjord: Favoritämne i skolan? - Haha har inget.
 
Malin Alnefjord: Favoritgrej med mig? - Att du lyssnar på en.
 
Bella Ålstam: vad tycker du om mig? - Bra på fotboll, söt och snäll!
 
Bella Ålstam: saknar du fotbollen något? -  Grymt mycket.
 
Bella Ålstam: bästa vän?- Fanny och micaela.
 
Emma Buchholtz: Vad tkr du om mig ? - En utav mina närmsta vänner, glad tjej, stressad haha! Men du finns alltid där för en oså
 
Emma Buchholtz: Om du fick bestämma hur en bra dag för dig skulle se hur, hur då ? - Vara med Thor hela dagen och hitta på massa saker med honom.
 
Emma Buchholtz: Bästa minnet med mig ? - Allakvällar i din källare baby ;))
 
Rebecca Lund: Standard fråga, vad tycker du om mig? - Riktigt gullig tjej som jag inte har träffat på jätte länge!
 
Rebecca Lund: Läser du min blogg, isåfall vad tycker du om den? - Ja jag kikar in på den ibland, den är fin!
 
Rebecca Lund: Vad är riktig kärlek för dig? - När man gör saker med varandra, är ens bästavän och ah allt sånt.
 
Rebecca Lund: Ett minne som du skulle kunna göra allt för att få uppleva igen? - Ingen aning faktiskt.
 
Micaela Tofvesson: Hur många barn vill du ha med mig? -  Minst 10 (a
 
Micaela Tofvesson: Vil do eta takoz med mej non dagg? - JAAAAAAA

Micaela Tofvesson: Vill du ha tillbaka din VFF vattenflaska snart? - hahah nej överlever utan den faktiskt..
 
Micaela Tofvesson: Har du någonsin cyklat in i en bom och fått hjärnskakning? - kanske (a
 
Thilda Karlsson: Bästa minnet med mig? - i din stuga, har massa minnen med dig.
 
Thilda Karlsson:Hur träffades du och Thor? - Vi skrev och sen träffades vi som vänner först och sen började vi skriva och träffa varandra.
 
Thilda Karlsson:Vad tycker du om mig? -  Du var min bästavän förut, söt och snäll tjej! saknar dig.
 
Sanna Kron: vad tycker du om mig? - Du sjunger jätte bra, en tjej med massor känslor, bra vän som jag vill börja umgås mer med!
 
Sanna Kron: vad gör du? - Sitter vid datorn medans Fanny och Viktor bäzzar typ, själv?
 
Sanna Kron: bästa tiden i ditt liv? -  Har massa!
 
Sanna Kron: nämn en person du tycker illa om? - Hahah ingen aning faktiskt, 
 
 
 
 
 

fredag & lördag

 
efter skolan igår så drog jag och mamma till intersport och köpte en jacka till mig! sen tog jag bussen hem och fixade lite. Senare på kvällen så kom sanna love och thor, Vi pratade för det mesta och sen kollade vi på skräckfilm och massa annat. Idag vaknade vi runt 10 tror jag då vi låg kvar i sängen och bara tog det lugnt. Sen gick vi ut ett tag och sen kollade vi på en till film. När sanna och love drog vid 3 så gick jag och thor hem till emma där även mela var. Vi gjorde väl inte så jätte mycket mer än att dampa osv ;) Nu har vi precis varit i affären och köpt godis! Sen blir det väl att kolla film eller någonting. Puss!

bilden säger allt, fråga vad som helst, kommer svara på allt.


11:54

det blev inte som jag skrev att det skulle bli igår. När Fanny åkte ut till Viktor drog jag hem till min mamma och var där ett tag tills Emma kom då vi körde ett spel och fikade med min familj. Sen kom även nea då vi gick ner till bion och kollade på Ted! hahah tjöt av garv hela tiden verkligen! så den är helt sevärd! Sen efter bion gick jag och Emma hem till min mamma igen och väntade på bussen som gick vid 21:45, när vi kom in till bynn så gick vi hem till Emma på en gång och duschade. sen kom Thor, Emma låg och sov typ haha så jag och han låg och kollade på film och myste, sen drog han runt 1 då jag låg och smsade med honom till 2 ungefär sen somnade jag gott bredvid Emma. nu har jag precis vaknat och Emma ligger fortfarande och sover, trött chey hihi. Tror att jag ska träffa Thor sen igen och sen hem och plugga!


svar på frågor

har fått väldigt många frågor om varför jag och Johanna inte är vänner längre. vilket jag inte tänker ta upp här så sluta ställa frågor om henne och mig. men saknar iaf henne och den vänskapen vi hade. men aja man får väl se framöver hur det blir


hittade några gamla bilder, saknart

 
massa gamla minnen!
 
Igår kom Thor och adam till mig då vi bara chillade. Sen gick vi till affären och köpte godis och sen hem till mig igen och kollade på film o myste! Dom drog runt 12 då jag och fanny la oss i sängen och kollade på the vow. Idag vaknade vi vid 10 och tog bussen in till västervik vid 11, och nu sitter jag i fannys säng och hon håller på att fixa sig! Vid sex ska jag gå på bio med nea på ted haha! verkar vara en bra film :p Sen ska jag antingen vara med mina två bästisar och viktor o måns eller så ska jag åka hem och träffa thor! skriver mer ikväll eller imorgon. hejdå gandalf
 

Fredag? YES

Har precis haft fysik prov, vilket gick rätt så bra! nu har jag rast i en timme vilket är riktigt segt haha.. men efter skolan tar jag och min bästisfestis bussen hem till mig och sen ska vi träffa Thor och Adam!! have miss him :( och imorgon drar jag in till Västervik och sover hos Fanny! låter som en helt grym helg. Puss


00:05

vart precis klar med pluggandet, så jävla skönt men fortfarande mycket kvar.. :( idag efter skolan så åkte jag och Emma in till henne och sen efter ett tag kom Thor och Adam. vi snackade mest och fjantade oss haha och myste! Dom drog runt 7 då jag och Emma somnade haha! Hennes mamma vara jätte snäll och skjutsade hem mig förut också :') när jag kom hem så pluggande jag ända tills nu. Nu ligger jag i sängen och smsar med några. Puss godnatt!


Lördag med dom bästa

Igår runt 9 kom Thor och Adam till mig. Vi kollade på två dåliga skräckfilmer haha. Och myste! dom drog runt halv 1 då jag och mela kollade på en till film och somnade till den. Nu ligger jag i min säng och smsar med Thor och väntar på att mela ska vakna, vågar inte väcka henne riktigt än hehe.. Fårse vad som händer idag men tror att jag bara ska ta det lugnt! puss


fredag, dänsaaaa

 
Två bilder från sommarlovet, åh saknar det!
 
Igår åkte jag och emma in till gamleby direkt efter skolan typ då drog vi hem till mig och sen kom Thor och adam! Emma drog efter en timme och vi andra tog det bara lugnt! Sen vid 8 åkte jag in till västervik då mela,viktor och måns mötte upp mig och sen gick vi hem till måns och kollade på the grudge! usch.. Vi kom hem runt 12 då vi käkade pizza och kollade på film, mys! Sen somnade vi runt halv 2 kanske eller kunde nästan inte sova för hennes kattunga höll på hela tiden haha.. Idag skulle vi egentligen partyat hos bastman men det blev inget så vid halv 2 åker vi till gamleby och sover där och är med Thor och adam! Låter som en helt bra lördaaaag!!

Dålig uppdatering

har inte bloggat på länge känner jag hehe.. men kan berätta lite kort vad jag har gjort dom här dagarna som gått!
Måndags: kommer inte ihåg haha men tror jag åkte hem till gb på direkten.
Tisdags: kommer inte heller ihåg hähä..
igår: Var jag med mela direkt efter skolan då vi drog och solade och sen till corner för att käka. Och sen tog jag bussen hem.
Idag: var jag med Fanny ett tag sen tog jag bussen hem med Thor,Emma och Adam! jag och Emma gick av vid mig då vi kollade på tv bara och tog det lugnt. Sen kom hennes mamma och hämtade oss så åkte vi hem till henne då Thor och Adam kom! vi gjorde väl inte så jätte mycket.. Skrattade mest åt hennes knäppa lillebror haha. Nu har pappa precis kommit hem så ska umgås med honom hela kvällen för imorgon åker han igen och är borta i 7 veckor.. Hatar det.. Imorgon tror jag att jag ska träffa Thor ett tag och sen ska jag sova hos bästavän hela helgen!!


00:57

Thor och Adam gick precis hem från mig nu. jag och Fanny åkte in till gamleby nästan direkt efter skolan då vi lagade tacos och chillade. sen framåt kvällen gick vi ut och mötte Thor och Adam då vi gick till en Lekpark och lekte typ haha. sen gick vi hem till mig igen och kollade på film sen så tog vi det bara lugnt tills nu. Nu ligger jag och Fanny i sängen och ska väl snart sova, imorgon ska vi in tidigt till stan och fika med min mormor o sen så sover vi även där!


Onsdag

Drog in till stan tidigt idag då jag var med Emma,Alex och matte till kvällen. Sen tog jag och Emma bussen till bynn. Vi var med Thor och Adam till 11 ungefär! vi snackade mest om allt och hade det roligt! imorgon vet jag inte vad som händer men det är sånt som märks! Godnatt


Så mår du inte dåligt efter du har förlorat mig så har du aldrig älskat mig.

Efter skolan drog jag till frisören och färgade håret! vart rätt så nöjd men det vart lite för mörkt kanske.. sen tog jag och Emma bussen in till bynn och kollade på det okända med Kajsa! Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Puss o godnatt!