DETTA FICK JAG HEM FRÅN STAN IDAG

8 strumpor, ett par skor och 6 boxer trosor!

JAG SA NEJ JAG ÄR INTE GAY, BARA MED DIG

Nu ska jag och brudzen dra bort till ishallen! Eller aa ska bara vänta tills dom har dansat klart till hej monica haha. Sov hos Micaela inatt. grymt kul hade vi! Idag vaknade vi typ vid 12 cyklade ner till apoteket och sedan hem till älsklingen för jag skulle hämta lite saker som jag hade glömt där. Men sen drog vi hem till mela igen och chillade sen till åhmans. men ah vi ska dra ses!

KROSSA ALLA FÖNSTER

Drar ut och möter några nu sen får vi ses vart kvällen leder! Sov ju hos älsklingen inatt, hur mysigt som helst och vi kollade på shrek också (a) Och nu kom jag precis hem från norrköping men ska dra nu. hare göööttt!!

ASSUP!

Sitter vid johannas dator medans hon sitter på golvet och packar i kläder i hennes resväska eftersom hon ska åka till ryssland imorgon :'( kommer saknar dig som satan bruden! Sen när hon har packat klart ska vi åka ner till stan och möta upp Micaela och Sara, vi ska även att pizza och sen gå på bio! helt great enligt mig asså! Hade också So prov idag och det gick bedrövligt bra :D glad chey här hehe.. Imorgon blir det att sova hos älsklingen myyysss!!! har även tvingat honom att ladda hem shrek haha.. men vara lite social med johanna nu byeeeeee
snyggo ♥

HOLA, ME LLAMO JENNIFER

Fanny drog precis och nu väntar jag på att Kajsa ska komma hem så att hon kan hjälpa mig att plugga. Har känt mig jätte duktig i skolan idag, har jobbat på osv.. Aja vet inte vad jag ska skriva mer hehe. så länger upp en sommar bild!


IT´S YOU AND ME DARLING, JUST US

Kom precis hem från rasmus! Som sagt hade dans vid tio över fem till sex då min mamma hämtade mig och vi drog på utvecklingssamtal. Gick till rasmus runt sju tiden, jag hjälpte honom att göra tyska läxan och så! Imorgon blire att plugga som en idiooot för att komma ifatt dom ämnerna jag inte klarade. Sedan ska jag träffa Ella eller rasmus! får se hur det blir :) Men ska äta upp min chocklad bit nu och sen kolla på en film och sen ta en lååååång dusch.

13:04

Slutade precis och nu kollar jag på tv medans jag väntar på att fanny ska komma hit, har saknat den ungen som in i helvete! Sen vid 5 drar vi på dans och sen vid 6 drar jag på utvecklingssamtal. Sen på kvällen ska jag nog dra mig till rasmus och vara där tills hans träning börjar, då blir det att kanske kolla på den också!
Nu ska jag slänga i mig något o äta, skriver ikväll puss!

MÅNDAG

klockan är nu 14:20 och sitter i vardags rummet o väntar på att klockan ska bli fyra för att då sticker jag ut o möter una och robert! Blir att vara med dom ett tag och sen även träffa rasmus också! Så bloggar mer ikväll för nu ska jag gå och äta något och sedan sätta på en film innan jag drar. puss!

SVAR PÅ FRÅGA

Anonym om I LOVE WHO YOU ARE:
Är ni tsm ? 
söta! :D
svar: tack! nej vi är inte direkt tillsammans men ah vet inte hur jag ska förklara men vi är på g och kommer nog bli tsm någon gång ;)

WITH OR WITHOUT YOU


I LOVE WHO YOU ARE

Min helg har varit så jääääävla grym!!! I fredags sov ju Micaela hos mig och sen på lördagen drog vi till gamleby och sov där. Rasmus och preusse kom även dit också! Kul som fan var det och hade saknat rasmus som sjutton! Kom hem vid 2 någon gång idag då jag åt lite mat och sedan drog jag hem till Josefine för att vi skulle ta sällskap ner till VFF där alla andra fotbolls tjejer var och hade avslutning, kul kul! Men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag äta nybakade bullar och dricka varm oboy och kolla på filmen Onskan, sjukt bra är den!
Det är dig jag vill dela resten av mitt liv med ♥

NO NO NO, I WANT TO BE WITH YOU!

Sitter i micaelas säng och väntar på att hon ska bli klar. Hon sover även hos mig inatt, grymt! och imorgon klockan 12 åker vi upp till Gamleby och sover där! det kommer bli för jävla nice känner jag på mig! Efter skolan så satt jag och väntade på att mela skulle sluta men som tur var gjorde shadi mig sällskap så att jag slapp att sitta själv! Vi drog sedan hem till henne och bara tog det lugnt och pratade om allt typ. Sen drog vi hem till mig där vi spelade sims 2 och ah jag åt osv... Och nu sitter jag här. Igår var jag med Ida wiman och Thilda karlsson. Vi gjorde väl allt möjligt. Sen träffade vi kråkan och Jannica. Kom hem runt kvart i 10 eller något. Men har inget mer o skriva nu hörs!
Du betyder massor, bästa!

NY HEADER TRYCK F5 OM NI INTE SER

-

STOCKHOLM # 3


A FAKE BASTARD WHO OUGHT TO BE SHOT

Sitter just nu i soffan och har precis snackat med Thilda i telefonen om lite saker. Min dag har varit sådär, Skolan var rolig som vanligt sen mötte jag upp Fanny och gick hem till mig o gjorde varma mackor, så jävla gott! :D Sen satt vi en liten stund vid datorn tills Rasmus skrev att vi kunde komma bort till honom och vara där ett tag så det gjorde vi! Sen har jag inte gjort något mer tror jag iaf inte. Imorgon blir det att vara med Fanny igen! Men ska gå och tvätta bort mitt smink o så nu, haaajjddååå!

Vet att det är jag som har gjort fel men jag följer bara mitt hjärta och det är med honom som jag är lycklig med. Och trodde inte att du kunde stå och snacka skit om mig och sen låtsas som om allt var som vanligt. Saknar dig min vän

STOCKHOLM # 2


FUCK YOU

Folk som inte kan sköta sitt eget som måste lägga sig i andras för att må bättre.

STOCKHOLM # 1


MÅNDAG

Skolan idag var helt okej, slutade vid 2 då fick skjuts hem utav Gabriel då jag och Kajsa åkte och hämtade Jennifer, sedan vidare till Maxi där vi köpte lite saker. Just nu sitter jag med färg i håret och sen ska jennifer också klippa mig! Senare ska jag vara med Rasmus och ella tror jag. Juste har massa bilder från stockholm som kommer någon dag i veckan!

GUSTÄÄÄV OCH YNNAF

Sitter i min säng och väntar på Gustäv och Ynnaf. Vet inte vad vi ska hitta på men det är sånt som märks! Ska egentligen följa med till familjen Wiman och fira Stefan där med min familj men har massa plugg o göra så blir att stanna hemma istället. Känner att detta vart ett jävligt intressant inlägg dåva så heeeeiiddååeeee

08:14

Bloggade inte igår, kom hem sent och gick och la mig på direkten. Men jag var iaf med Rasmus Preusse och Ella. Vi kollade på två filmer och sen bara tog det lugnt. Sen skjutsade Preusse hem mig! Nu ligger jag i sängen och ska gå upp för att vid 9 ska jag vara borta vid sjukhuset. Skulle egentligen vara med Robert Persson idag men måste plugga o så. Men ah skriver mer sen!
Saknar er

TISDAG

Sitter just nu och snackar med Emma och Ante. Blev ingen dans idag istället tog jag det bara lugnt hemma. Imorgon blir det att träffa älsklingen, preusse och Ella! Men innan det ska jag och Fanny sticka ner och boka en tid på christma (stav) till mig. Men ska ringa Fanny nu och sen Rasmus. Ha det gött!

YOU KNOW THAT

Du vet att jag alltid finns för dig älskling. det är ju Ynnaf och Refinnej mot allt eller hur? Du är min sjukt störda vän som är en utav dom jag älskar mest här i världen och min bästavän. Jag kommer alltid vara vid din sida när du behöver mig, älskar dig ♥

NOT YET

lovar det kommer bli vi men det är för tidigt nu. men lovar dig du är det finaste jag vet

TOPPEN DAG

Alex och Thilda drog nyss härifrån. Vi har väl inte gjort så mycket mer än att ligga o snacka, Imorgon blir det att vara med bästavännen igen och sen dans! Tror att jag och Thilda skulle ta kort imorgon för idag hann vi inte.

MÅNDAG

Kom precis hem från skolan och tänkte nu packa väskan och sedan dra hem till mamma. Min dag ska spenderas med Thilda. Skriver mer ikväll. puss
japp vanliga jag..

JUST A DREAM

går och lägger mig nu är skit trött. Imorgon blir det att ta kort med Thilda! så det kommer nog upp några bilder då.
ni får ha det gött, slänger upp några bilder från igår när jag var med Fanny och sen när jag Elin och Thilda hade tjejkväll!

GULLET

mörda mig inte för bilden! <3

I LOVE YOU GIRLS

Sitter just nu och håller på att ladda upp ett videoklipp på facebook. hehe... orkar inte skriva så lägger ut några bilder från idag istället.

Gästbloggar

Som sagt eftersom att Jennifer inte orkar blogga så tänkte jag göra det lite snabbt. Just nu är vi hemma hos Rasmus, dom ligger i sängen och myser och här sitter jag och tråkar sönder. Och idag efter skolan drog jag hem till Jennifer sedan vidare hem till Måns där han, Viktor, Eric och Jacob var. Vi gjorde inte så mycket mer än att snacka osånt, tänkte vara social med dom nu hejdo! /thilda


Rasmus Bastman

YOU MAKE ME WANNA DIE

Kom precis hem från en toppen dag med bästavännen och bastman! Thilda kom till mig efter skolan då vi gjorde mina läxor och sen sprang vi ut och mötte Oskar torstensson,Agaton och fille! Vi satt bara på mc och tog det lugnt. Sen stack jag och Thilda hem till Rasmus och bara tog det lugnt där! Nu ska jag äta och sen ska jag fortsätta med min läxa. skriver senare kanske.

ALDRIG KUL ATT VARA SJUK :(

Så länger upp det jag fick hem från Linköping!
och sen en BH

HUR SKA VI FÅ DET HÄR ATT FUNKA?

Kom precis hem Från Rasmus, vi låg mest bara i hans säng och chillade. Har även varit men Ynnaf (Fanny) idag. vi har tagit kort, cyklat ända till marsbäcken och varit med Gustav och Gustav. Men ska sova nu har världens huvudvärk. Godnatt på er!

LINKÖPING

En bild från igår i Linköping med den beste!


FRIENDSSHIP WE NEVER FORGET