HAHAHAHHAHAHAHA FYFAN VAD FINT FANNY!

så små <333

SHOULD I FORGET HIM? YEAH IT'S SO FUCKING EASY TO SAY BUT YOU DON'T EVEN KNOW HOW TO DO IT, RIGHT? I MEAN, HOW CAN YOU JUST FORGET THE ONE WHO IS THE MOST AMAZING PART OF YOUR LIFE?

.
.
.
.
.
.
.
jag och emma för 2 år sen tror jag, naaawww <333
Kom precis hem från thilda och ska snart duscha och fixa lite saker. sjukt pepp tills ikväll och emma sover hos mig också! sjukt awsome! Först blir det att äta 3 rätters osv med familjen vid 7 till 12 och sen får vi se vad jag o emma hittar på efter det! tror att vi ska vara med några, men ni får ha det så jävla fucking awsome för det ska jag ha!

nyår nu då

sov hos tholda inatt. igår runt 7 så kom elias carlsson och gabriel åberg, vi gjorde  väl inte så mycket men dom drog runt 12, sen så snackade vi skype med några och gick o la oss runt halv 5, duktigt trött är jag nu  så ska försöka sova ite till. gott nytt år på er!

my heart to stereo

fin camisch? jag vet :* :* :* :*
Joel kom in vid 4a typ då vi gick hem till mig och gjorde inte så mycket sen till donken och åt glass, naw! eller rättare sagt jag gjorde det. Och sen gick vi en promenad tills vi gick hem till micaela och var där en stund. nu ska jag packa och dra o sova hos bästa! och imorgon äre ju nyår TAGGA!!!!

baby take me higher


I thought you were the guy I want to share my life with

but no, I was wrong, because you left me alone

this is a good good life

Vaknade precis och ska fixa iordning lite frukost och sen sätta på bambi, naw ♥ och sen får vi se när Joel kommer in också men ska hinna och städa osv innan det. men ha en bra fredag alla!

29 december

Kom precis hem från Micaela. Vid 6 någon gång drog jag dit sen vid 7 gick jag o mötte emma ask och sen drog vi och kollade på killarnas hockey match! dom förlorade med 0-3. haha dom suger verkligen.. nä men sen runt halv 10 drog jag till mela igen där även sara va. Nu ska jag ta kvällsmat och sen kolla på oth eller gg. är sjukt glad för nu har jag alla one tree hill sesongerna upp till 8an, grymt! nu ska jag bara köpa alla gossip girl hehe.. Och imorgon spår jag en grym dag med joel! hare bra gott folk

it's hard when you miss people. but you know, if you miss them it means you were lucky. it means you had someone special in you life, somone worth missing.

.
.
.
.
.
.
Blev inte att vara med joel idag för kommer inte hinna så ska vara med pöjken imorgon istället! Är super glad för min nyårs klänning har äntligen kommit kommer nog bild senare på den. men nu ska jag tjocka mig o kolla på gossip girl,puss

before i die


ETT SMILE NÅGRA ORD OCH JAG DOG FÖR DIG

klockan är halv 11 och jag o fanny ska nog äta lite frukost snart. Igår gjorde vi väl inte så jätte mycket mer än att dampa och sen runt åtta drog vi till acapulco och åt pirre sen ner till macdonalds och bara chillade där. Idag ska jag spendera min dag med joel tror att han kommer vid 1 någon gång. men skriver mer ikväll puss!

coola brudar!, kom igen kom igen!

HAHHAHAHA sista bilden <33333

hejdöh locken


dieselråttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dog när jag fick reda på att fannys hund heter diesel haha! men sitter nu hos fanny med henne och elin andersson. Viiiiiiii ah jag vet, ska väl göra något. hajdå



kontors jennifer. HAHAH





i don´t want to be anything other than what i´ve been trying to be lately

Kom precis hem ifrån norrköping, vi köpte en ny 3D tv, blouray 3D, suraond system vet inte hur det stavas men men, xbox 360 spel och lite andra saker. Jag köpte en ny jacka,halsduk, Jeans,tröja och hela sesong 1 utav gossip girl. vart inte så mycket men super glad ändån! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå bort mot fanny sover även där kanske. men ses!

nothing else matters

saknar brännan och sommaren så bedrövligt mycket :(
Kom precis hem från farfar och snart ska vi äta räckor starka såsen och kolla på Arn och bara mysa med hela familjen! och sen blir det nog att gå och lägga sig för vi åker tidigt imorgon. min dag har varit helt underbar med hela familjen och det kommer det bli imorgon också känner jag på mig! men nu innan vi ska äta räckor osv ska jag slå dom på guitar hero eller knieckt heter det så? aja ses!

gothia cup 2011, miss it


you shoot me down, but i get up

Blir inte norrköpig som planerat idag utan vi åker dit imorgon! Så ska försöka få tag på min saknade brud och leka med henne tror jag! Och sen ikväll blire att åka till Ullevi och hälsa på farfar med familjen

00:29

Mamma kom och hämtade runt sex då vi åt julbord och öppnade julklappar osv..  Drog vid 9 någon gång och sen spelade jag lite guitar hero med david kajsa och kevin tills nu. och nu tänker jag gå och lägga mig efter en lååååång dag, och imorgon taggar jag norrköping! woop woop!

bästa låtarna, bästa filmerna


and maybe some day we stand hand in hand again


julklapparna

8 st naglack, 4 tröjor, 1 klänning, 1 par tights, H&M present kort, skor, 600 kr,  chance chanel parfym,  5 glosswear och sen imorgon ska vi åka upp till norrköping och shoppa o gå på bio och andra saker! glad chey här verkligen! men snart ska jag och mina bröder gå till mamma och kenny o fira jul där och öppna presenter, nice!!

24 december 2011

julafton nu då.. vaknade runt 9 då hela familjen åt god frukost! Sen fick vi julgodis och spelade monopol! (stav) Nu väntar jag på att Julbordet ska bli färdigt och sen vid 3 ska vi kolla på kalle anka och sen blire att öppna jul klappar, niceee ♥ men ni får hare bra, slänger nog upp bilder senare vad jag fick puss!

bilder från julfesten

malins bilder!

julafton imorgon?

trodde att det är om en vecka! Men åt precis frukost och ska snart sätta igång med julstädningen och det är det ända jag ska göra idag, städa.. kul. Men har inget mer o säga men ni får ha det så bra imorgon. god jul på er!

I STILL REPEAT THE THINGS YOU SAID TO ME IN MY HEAD.

Do you ever feel like breaking down? Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong and no one understands you ?
Do you ever wanna runaway? Do you lock yourself in your room
with the radio on turned up so loud that no one hears you screaming.
No you don't know what it's like when nothing feels all right.
To be hurt, to feel lost. to be left out in the dark.
To be kicked when you're down to feel like you've been pushed around.
To be on the edge of breaking down and no one is there to save you.
No you don't know what it's like to be like me.
Welcome to my life

yeah dude, it is about you

can you tell me one thing ?
How did you do it ?
How did you move on ?
How did you forget about everything that we had ?
How did you manage to erase all to those memories from your mind ?
How did you let our love go ?
Most imortantly, how could you want to ?
Please tell me cause I just can´t, and I honestly don´t wont to..

party in the house tonight!

tacka gode gud för att jullov äntligen! Skolan idag har varit helt jävla awesome! ingen seriös lektion utan bara tagit det lugnt, sen drog jag noa love osv till sporthallen där ellenkey hade innebandy sak och sen åt vi julbord. Sen efter skolan drog jag och lovisa ner till mejeriet och apoteket för att fixa lite saker. och nu sittar jag här och taggar som fan till jul festen! fett nice kommer det bli med awesome people! men innan det ska jag johanna och några killar dra till acapulco och äta pizza. Kommer nog inte blogga något mer ikväll för kommer hem väldigt sent men ni får ha det så jävla fucking bra för det ska jag ha!
tog precis två cam bilder, hehe.. men ska gå och fixa mig nu. puss!

sexy and i know it

Åt precis mat och ska kolla klart på jackass heter det så? Kom hem runt 3 idag. Slutade vid 2 men var tvungen o vänta på att pappa skulle komma o hämta mah! Skolan var rätt okej idag och imorgon ska vi bara kolla på film typ och äta godis osv.. mööms! Men efter skolan drog jag hem och åt sedan cyklade jag upp till mammas jobb och lämnade new body saker. Sen åkte jag hem hit igen då jag tog på mig mysbyxor och bäddade ner mig i sängen och kollade på one tree hill! fast somnade dock..  men skriver kanske sen innan jag ska gå o lägga mig. puss!

you are always there

Sitter just nu i min skööööna säng med fanny. vi kom precis hem från stan där vi köpte julklappar med min bror! Vet icke vad vi ska göra nu men tror att det blir att bara ta det lugnt! hajdådååå

SOMETIMES YOU HAVE TO FINISH SOMETHING BEFORE YOU CAN STARTING SOMETHING NEW

.
.
.
hehe skills manneT!
Kom precis hem från fotbolls träningen. Såklart så ramlar jag IGEN, börjar bli trött på skiten asså,  så har cp mycket träningsvärk och ont i ansiktet. Ska hoppa in i duschen nu. sedan ska jag äta vofflor! gött. Imorgon äre ju skola igen och efter skolan ska jag spendera min dag med världens bästa! ni får hare great.

hoppet på ett svar jag aldrig fick

Vaknade precis och ska snart ta på mig kläder och gå o käka frukost med kajsi. Sen vid halv 6 taggar jag träning med fotbollen  som jag inte har gått på väldigt länge hehe.. men skriver nog efter träningen tror jag. Aja hejdå

damn what i miss you, i wish you were here


If I were a guy, I would hit all the guys and show you how to treat a girl

klockan är bara 9 och jag går och lägger mig till one tree hill nu. Är sjukt trött och orkar inte sitta o läsa när folk sitter och skriver " KÖPA HÄST? MANGE BJUDER" sjukt störigt när alla skriver det på fb. Imorgon blire att städa o sen gå på träningen.

with me


howie day

Thilda sov som sagt hos mig inatt. runt 12 imorse kom sanna sen kom även mattias och alex hit och dom drog nyss! Nu väntar jag på att kajsa ska komma hem så att vi kan äta något, hoppas på att det blir tacos!! :D sen ska vi även baka tror jag och mysa. Men ska fortsätta skriva lite med love nu osv och slänger upp några bilder från förut! puss

21:41


Skulle ha gett den här parfymen till rasmus i julklapp egentligen men den luktar så jävla fucking gott så jag tar den själv. haha självisk typ.. hehe men ska dansa med thilda nu och stå o hoppa med henne så att senad och elias ser oss, haha? aja haaaajdddåååå

jag är kung,kung, kung i baren!

Har kollat på one tre hill hela dagen :o omgääääädddddd... nae men tror att thilda kommer hit o sover här inatt, sjukt nice!! vet inte vad vi ska hitta på men något blire iaf! :D Är hur jävla hungrig som helst och väntar på att kajsa ska bli klar med maten. Men måste fortsätta kolla på OTH nu!!

because you are so amazing

Kladdkakssmet,Dricka, One tree hill och snacka med världens bästa. finns det något bättre o göra på en fredag? NEJ!!

pretty reckless


Everybody´s changing

Kom precis hem från skolan. Slutade egentligen vid halv 12 men stannade kvar och snackade med love och alla dom grapparna. Idag ska jag träffa elin andersson tror jag och får se om vi träffar några mer! Men nu ska jag ring min chey och kolla hur hon mår och sen ska jag göra kladdkakssmet!
saknar dig 

FREDAG

Gick och la mig runt 1 igår för jag och kajsa kollade på Honey 2, sjukt bra var den men tyckte det skulle ha varit lite mer street dance. Nu taggar en trött chey att gå till skolan. Vågar typ inte gå ut längre för jag ramlar bara hela tiden, hehe... Sen efter skolan ska jag bara vara hemma och baka pepparkaks hus med min familj :D naw♥ Och sen imorgon ska jag vara med Johanna,Albert,preusse och Mårten. Men måste byta om nu och sen gå. puss på er

you shoot me down, but I won't fall, I am titanium!

- I grow stronger every day, I do not need you in my life, because I know that I am worth someone so much better than you. so thank you for giving me the chance to find someone better than you,

yeah, you can hear me scream!


santa, can you hear me

Abbe och Preusse ska dra nu  och snart ska jag käka! Jag och johanna stack till mejeriet efter skolan där vi satt o vänta på robert o abbe. Sen drog vi hem till mig o åt och kollade på film åt godis och snackade och skrattade rätt så mycket... bra dag!! Imorgon äre torsdag och lång dag i skolan, vet inte vad jag ska göra imorgon. bara träna tror jag. men ska dra nu puss♥
ååhh julkänsla <3333

gandalf ♥ mig = sant

Har precis kollat några video klipp på gandalf, naw! grymt snygg e han! Nä skoja eller det gjorde jag inte men sitter just nu och snackar med pöjken Andreas bergström! Och nu ska jag kolla på ett anvsnitt utav American horror story. Imorgon ska jag vara med Albert Johanna och någon mer. Hehe men ska dra haaajddåå

man kan väl säga att hela texten stämmer in?


I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
I've never felt this way before
Everything that I do reminds me of you
And the clothes you left, they lie on the floor
And they smell just like you, I love the things that you do
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
We were made for each other
Out here forever
I know we were, yeah
And all I ever wanted was for you to know
Everything I'd do, I'd give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me, yeah

you made ​​me smile

Igår var jag ju med Fanny, vi gjorde väl inte så värst mycket. Sen vid 8 någon gång när fanny gick kom Emil hit! Vi snackade om allt som hänt osv. Sen när han drog hoppade jag in i duschen och sen kollade jag på någon skräck serie med kajsa. Idag så vare ju lucia firande i skolan, hihi duktiga var dom! Slutade iaf precis och nu sitter jag o kollar på någon disney film. Skulle egentligen ha varit med Gustav larsson idag men så blev det inte. Senare ikväll är det dans men vet inte om jag orkar gå, orkar ingenting nu för tiden.. Aja ska sova nu för fick ingen sömn inatt. bye
det är svårt att inse att jag inte har dig vid min sida längre

i don´t want to be anything other than what i´ve been trying to be lately

väntar på att världens segaste människa ska komma till mig. Skolan har varit helt toppen! fick beröm för att jag klarade ett biologi prob, nawi nawi naaaw :') Sen kom Emma och Thilda och så snackade vi lite om allt. Slutade vid 2 då Gabbe gjorde mig sällskap, han är underbar :') Men nu kom fanny äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fina sommar bilder :') naaw

Fuck it's monday

Hej bloggN! Sitter just nu i något rum med Johanna och axel och ska göra något test där man ska sova? Ah efterbliven skola... Men orkar inte gör det så axel sitter och spelar upp låtar som han har skrivit naw! Efter den här lektionen har vi fysik!! Omg Gandalfs skägg typ.. Hatar fysik.. Vet inte varför jag skriver ett inlägg för jag skrev ändån inget intressant nu hehe.. Men aja tpl ska sova nu med Johanna.

Fräscha!!!!!!

I admit that I'm just a fool for you, i'm just a fool for you

Har precis fixat iordning mig och ska snart dra till skolan, Sov hos mela idag igen. Vid 11 eller någonting vet inte vad klockan var gick vi ner till Fanny en stund och snacka med henne sen gick vi hem och la oss i sängen o kollade på Aurore ( vet inte hur filmen stavas) Somnade runt 1 kunde inte somna.. Idag ska jag vara med fanny banny, nice!!! Men ska packa ihop mina saker nu och sen vidare till skolan. puss
du var min, du var så jävla underbar.

You can't feel me, like i feel you. I can't steal you, like you stole me

.
.
.

in the end

I sagor slutar allt alltid lyckligt, men det du gör med mig gör så att jag får leva i en mardröm.

dyyyyktigt snygga!


bra test där..

Dina känslor, tankar och humör:
Hur är ditt humör nu: dåligt/bra
Vad tänker du på just nu: mela (a
Saknar du någon just nu: yes
Gillar du någon: nja
Är du kär: nej
Är någon kär i dig: haha ingen aning
Älskar du någon: många!
Hatar du någon: kan man säga!
Hur är du om du är hungrig: hungrig?
Hur är du om du är trött: allmänt efterbliven
Om du sovit i tre timmar: då är jag nog på dåligt humör


Dina önskningar:
Du skulle egentligen velat heta: veronica
Du skulle egentligen velat bo: usa eller stockholm!

Din högsta önskan är: flytta ifrån västervik

Du skulle vilja ha: en perfect kille som man kan lita på och göra allt tsm med!


ÄRLIGHET:
har du pussat någon som är äldre än dig?- ja
ångrar du det?- nej då
Är du singel? - yes
När fick du senast en komplimang? igår
Skulle du vilja ha sex med en kändis? jajamen!

Vem vill du helst ha med isåfall? chad michael murray (a

Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? japp


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: no
Hånglat med 2 eller mer på samma kväll: ja
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? ja..
Varit nykter på nyårsafton? haha ja
Blivit polisanmäld? nej.
Fått din mamma att gråta? ja

Slagit ner någon? haha ja 
Skämts över dina föräldrar? haha jo
Skämts över dig själv? mjo
Sagt jag älskar dig och menat det? du har redan frågat de..
Tar du droger? nope
Dricker du? man måste dricka, annars torkar man ut & dör..
Vilka kläder sover du i? trosor och ibland stor tröja
Vad hatar du verkligen? folk som ljuger , sviker en
Varit kär? ja?
Är du ensam nu?nej
Vill du gifta dig? ja
vill du ha barn? inte på ett jäääävla bra tag iaf!


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? rasmus
Såg dig gråta? kmr inte ihåg
gick på bio med? mela
Skällde på dig? hm kajsa kanske? kommer inte ihåg


haha rolig fråga..

Halu, hur ser din familj ut? :))
svar: haha vem vill veta hur min familj ser ut? ;o haha aja lägger ut en bild o visar.
gammal bild men ah. hos min pappa äre jag kevin christopher kajsa o pappa då. som på bilden! Hos min mamma äre sam hon och kenny. men bor bara där varannan helg och det gör mina bröder också. Vad kan jag mer skriva om hur min familj ser ut? haha hoppas du blev nöjd ;)

Never speak to me like you are some kind, of hidden prodigy you're wasting my time

.
.
.
Mela ligger o sover fortfarande och jag ligger på hennes golv. Vi somnade runt ett igår tror jag eller ah jag gjorde det iaf och hon kollade nog på barbie. Idag vet jag inte vad jag ska göra, vill åka till gandalf... Men naaaae! Aja ska gå och lägga mig vid älsklingen nu, byee

gavin degraw


you are so damn beautiful, and I have realized that it's you I want to share my life with

.
.
.

23:45

Kom precis hem till mela från bion. fyfan tänker aldrig mer se på paranormal activity! värsta som har hänt mig, har aldrig varit såhär rädd. men hursom helst så ska jag o mela kolla på barbie o bratz snart så ♥ Sen kanske eric nilsson och eric adolfsson kommer, men nu ska jag fortsätta smsa med noa och våldta mela.. hajddåååå :D :D:D
3 bilder från bion

Don´t say never because I know you will come back to me

.
.
.

i never give a fuck to you

Klockan 9 drar jag o micaela och ser denna filmen men joel och victor, myyysss!! sover även hos älsklingen sen, puss :)

like this like that

sitter hemma hos johanna med henne gabbe o några andra killar. Snart kommer även Rasmus och Albert hit! men har inget o skriva :( ujlbjl


like this like that

sitter hemma hos johanna med henne gabbe o några andra killar. Snart kommer även Rasmus och Albert hit! men har inget o skriva :( ujlbjl


guys have no idea how long something they said can stay in a girls mind.


.
.
ligger just nu på golvet och snackar skype med batman :d efter skolan drog jag hem till rasmus och var där till halv 6 och sen drog jag hem och åt sen somnade jag och nu ligger jag här då.. hahaha vad intressant..
dyktigt söt biffN !

14:18

Sitter nu på RC och väntar på att min lärare ska komma så att vi kan sätta igång med det jag ligger efter i. Jag och Johanna var inte med på idrotten så istället drog vi till willys och köpte lite godis sen till bowling hallen och kollade på när rasmus bowlade! kul.. Idag ska jag nog inte göra något speciellt bara träna.  Och imorgon ska jag vara med Albert Johanna och Rasmus ett tag och jag sover även hos mamma i helgen och rasmus sover hos mig på lördag då vi ska gå på bio också tror jag, myyysss!! men ska dra nu pussss puss


om jag har tur så blir detta min nyårs klänningen!

grymt fin <3333

20:10

kom precis hem från någon restaurang där jag o min famij åt julbord, har aldrig tyckt om julbord men men sen drog vi till förlossningen och kollade till kajsa. tur så var allt bra med henne! Nu ska jag sätta på någon film tror jag och bara ta det lugnt!

fotbolls skornääää


6 december 2011

Kom precis hem från bryggarn där jag var och dansade. Slutade vid 14:20 då jag fanny o pappi gick till intersport och köpte nya inonhus fotbolls skor till mig, tack pappa♥ sen hann jag också köpa en julklapp till Rasmus! Nu ska jag duscha och sen kolla på One Tree Hill! hajddååå
HAHAHA söt jag vet....

one tree hill räddar min dag

vaknade upp med älsklingen imorse vi gick upp vid 7 åt frukost osv.. sen gick vi till skulaan eller ah han gick hem för att han började vid 9 och jag gick till skolan. Och nu ligger jag i min säng och kollar på one tree hill för är sjuuuk :(
bild från sommarlovet, miss it :(

bild 9; en bild på en tid du saknar

saknar inte personen men saknar den tiden osv.

bild 8; en bild på dom du aldrig släpper taget om

plus 10000 miljoner till!

bild 7; du som liten


bild 6; en valfri bild

lillebror <333

bild 5; en bild som gör dig glad


bild 4; en bild på en person som alltid ställer upp

mammi <333

bild 3; en bild på en person som betyder väldigt mycket för dig

min familj

bild 2; en bild på dom du umgås med mest


bild 1; en bild på du & din bästavän


dkdk

bild 1; en bild på du & din bästavän
bild 2; en bild på dom du umgås med mest
bild 3; en bild på en person som betyder väldigt mycket för dig
bild 4; en bild på en person som alltid ställer upp
bild 5; en bild som gör dig glad
bild 6; en valfri bild
bild 7; du som liten
bild 8; en bild på dom du aldrig släpper taget om
bild 9; en bild på en tid du saknar
bild 10; en bild som påminner dig om gamla tider
bild 11; en bild på dig och en cool kompis
bild 12; en bild på en person som är väldigt snäll
bild 13; en person du kan berätta allt för
bild 14; en bild på en konstig tid i ditt liv
bild 15; en person som du vill vara med
bild 16; en bild som får dig att skratta
bild 17; en bild på ditt naturliga "jag"

I do not want to be anyone but myself

väntar på att fanni banny ska komme hem te mah!!!!! hehe kul o veta ju?! nä men vet inte riktigt vad vi ska jag.. ihihihihihihhuuhhuuhuh. har tråkigt :(

fuck what i say, i want you back

Ligger i min säng med annahoj (johanna då) vi ska snart dra o äta lite frukost innan älsklingen kommer hit och han ska även sova här o senare ska vi fira christpoher!
Men igår var vi ju med abbe o rasmus, vi skulle egentligen ha sovit över med dom men så blev det inte hehe.. Jag o johanna kom till rasmus någon gång vid halv 5-5 då vi bara tog det lugnt sen kom albert då vi gick till willys och köpte massa gott! Sen vare damp på vägen hem.. jag och rasmus gick o sjöng på "här kommer pippi långstrump" och typ hoppade omkring.. och albert knöt johannas skor 24/7 haha.. Men sen hos rasmus fortsatte vi o dampa och lyssnade på musik osv.. och abbe o rasmus dansade också väldigt snyggt.. bästa fredagen hittills!
bästa du ♥

NY HEADER TRYCK F5 OM NI INTE SER

blir den här again

we forget that we were once best friends, damn I miss you


Torsdag

slutade skolan vid 3 och sista timmen var jag på RC med Oskar,fredrik och Anton. rätt chill att gå dit faktiskt att få extra hjälp med det man ligger efter i och börjar sköta skolan bättre :) men sen vid 3 stannade jag kvar en stund och snackade med fredrik och emmää. Sen fick jag skjuts hem utav gabbe, tack snygging♥ men iaf nu ska jag kolla på oth. ses
dubbel säng och alla on tree hill sesonger, kan det bli bättre <3333333