we'll be the greatest this time

skolan har varit rätt chill. vid lunch rasten åkte jag och några andra från min klass moppe till Timmy och fixade någonting med hans moped. sen åkte Vi vidare till biltema och sen till bryggaren där det var dansföreställning som vi kollade på. sen slutade vi! när jag kom hem gjorde jag klart två arbeten och sen kollade på prison break. nu kom jag precis till Emma och vi håller på att sätta upp hennes tv på väggen och jag sover här ikväll också 😍


no one does it better

Jag och Micaela gick ner till stan direkt efter skolan då jag klippte mig. Sen tog jag bussen hem till Thor då jag hjälpte honom att plugga, vilket vi gjorde nästan hela dagen, men vi hade kul ändå! Gick hem runt 8 någon gång då jag åt och kollade på prison break tills nu. Snart ska jag kolla på det igen eller på 90210 men först måste jag hjälpa kajsa göra en spex dans till bröllopet haha...

i need your love

 
Melfish kom precis till mig och nu letar vi efter någon film vi kan ladda ner tills ikväll ! vet inte vad vi ska göra idag men det är sånt som märks :)))) nu ska jag duscha!
 
 

18 days left

när jag kom hem från skolan började jag och mina bröder laga tacos direkt. Sen kom Emma också lagom tills vi skulle äta! sen cyklade Vi till affären, hahah cyklar och jag går verkligen inte ihop.. höll nästan på att köra på en hund! Men sen efter vi varit där så drog vi vidare till Emma och packade och sedan cyklade hem till mig igen. vi har inte gjort så mycket mer än att plugga, äta godis och kolla på film! Just nu ligger vi i sängen och ska snart sova!


try to stay awake and remember my name

igår så tog jag tåget till gamleby vid halv 7 då Thor samer och Olle mötte mig! vi gick till Ica och sen hem till Thor och kollade på finalen i Vi Champions League. sen drog samer och Olle efter det, runt 11. Då Jag kollade på film och prison break och Thor satt vid datorn. vi somnade kanske vid halv 3 eller något. Idag gick vi upp vid 12 och sen gjorde vi inte så mycket eftersom vädret inte varit på topp men senare följde vi iaf med hans mamma och pappa och kollade på när hans bror spelade match. sen när vi kom hem igen drack vi varm chocklad och bara myste tills jag tog tåget hem igen.. jätte bra helg med världens bästa, älskar dig!


fredag - lördag

igår var det en chill skol dag. då vi bara hade en konstnär på besök från halv 11 till halv 2, fick sluta en timme innan också ! Sen väntade jag och Sanna på att mela skulle sluta då vi drog hem till mela så jag kunde duscha och sen gick vi ner på stan och kollade lite, fick med mig ett linne hem! sen gjorde vi inte så mycket mer, jag och mela gick hem till henne runt 8 då vi kollade på oth hela kvällen. idag vaknade vi vid 10 då mamma kom och hämtade mig ! så just nu kollar jag på tv och kollar på när Sam dansar.. tror jag ska träffa Thor idag!


onsssdaaaag

kom hem vid halv 4 då Thor var hos mig! vi va till ungefär 6 då jag och min familj åkte in till Västervik och åt på restaurang eftersom pappa fyller år! och nu kom vi precis hem och ska snart umgås med familjen och kolla på film :))


everything will be okey

en utav dom jobbigaste skol dagarna jag varit med om! varit jätte förkyld, trött och mina ögon har varit helt fuckade... mamma kom och hämtade mig efter skolan då vi gick på stan ett Tag med Sam också, och sen när vi kom hem åt vi Mellanmål och sen somnade jag och Sam framför tvn. nu kollar vi fortfarande på tv och ska snart gå in och lägga mig och kolla på prison break, saknar min prins :-(


May. 20, 2013

igår gick jag till Thor i spöregnet !! vi myste lite och sen kom Adam också då vi bakade kladdkaka, och dom spelade fifa och jag kollade på prison break. Sjukt bra!!! sen kollade vi på hockey och hade det braaaaaaa, jag och Thor gick och la oss runt halv 1 kanske ? och idag är det måndag = skola igen.. Ska till mamma idag och sen vet jag inte vad jag ska göra !


melodifestivalen

hela morgonen kollade jag på prison break och sen kom Malin och Emma o hämtade mig med Malins bil ! vi åkte och köpte glass och satte oss på en bänk ett tag och sen åkte vi runt lite. Sen drog vi till Emma och åt och sen hem till mig. Vi har precis bastat och duschat så nu sitter vi i soffan och kollar på melodifestivalen :) dom sover även här inatt !


lördag

vaknade vid halv nio igår utav att Kajsa kom in och frågade om jag ville följa med till stan, så runt 11-12 så drog vi dit! kollade i massa olika affärer och käkade ute. fick med mig en tröja från ginatricot hem och sen blonda slingor som jag ska göra tills sommaren! Vi kom hem runt tre igen då vi gjorde en avfärgning på mitt hår, vart inte så stor skillnad men lite ljusare. sen gjorde jag inget mer. Kollade på gossip girl tills halv 2 typ och sen gick jag och la mig. idag är jag och mina bröder hemma själv tills imorgon... vi kommer aldrig klara oss :-( nae men vet inte vad jag ska göra idag, kanske träffa thor!


i'm not a second option. You either choose me, or you fucking lose me.

det ända vi hade idag var nationella och sen svenska i två timmar typ. Var framme vid bynn vid halv 4 då jag mötte Thor och var hos honom tills hans träning började. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, ledig imorgon, så jävla skönt !


melfish in da house

igår mötte jag Emma vid 21:30 då vi var ute till 11 någon gång, vi drog hem till mig och packade och sen gick vi hem till henne där vi somnade på direkten typ! idag i skolan har det inte hänt så mycket, eller axel gjorde så att jag och han ramlade in i en buske och sen knuffade någon in gurkan på mig också när jag låg på backen, så har hundra tals skrapsår överallt typ... Kajsa och pappa kom och hämtade mig och mela efter skolan då vi åkte hem till oss ! snart ska vi äta och plugga och sen kanske vi träffar några eller hittar på något tror jag.


orientering

vaknade vid 10 imorse då mela kom
Till mig, vi cyklade en skaplig bit från Gränsö där alla nior var och orienterade, vi var klara runt halv 12 kanske då vi cyklade tillbaka hela vägen till corner <333 sen kom pappa och hämtade mig då vi åkte till gamleby. har inte gjort något idag heller som sagt, bara suttit vad datorn typ och tråkat ihjäl.. Har även tagit bort alla vinter kläder och lagt in bara sommar kläder, så skönt! men nu ska jag fortsätta tråka, Byee


bli blond igen, eller ?


måndag

Har varit trött hela dagen idag så har inte gjort ett skit, utan bara varit tjurig på allt o alla typ haha. imorgon börjar jag vid 10:40 och slutar runt tolv för vi ska orientera... och Sen ska jag inte göra något imorgon heller. Yeeey vilket bra liv jag har


Kolmården

När jag kom hem från Linköping igår så
Gick jag nästan direkt till Emma, och gick hem runt 23:00 då jag somnade nästan direkt haha. idag blev jag väckt vid halv 8 och sen vid 8 åkte vi mot Kolmården! vi var där ända tills 3, sjukt kul var det! när vi kom hem runt 5 så packade jag väskan direkt och gick till Emma! sitter här nu och kollar på Disney Chanel och sover här inatt!


Linköping

är just nu i Linköping och hämtat pappa som har varit utomlands i en månad ! nu ska vi stanna på Max och sen åka hem :) ikväll ska vi bara mysa med familjen och imorgon ska vi till Kolmården, yeey. hittade en hund igår btw som vi fick ta hand om en stund tills vi hittade ägaren, skulle lätt kunna behålla den..


i love u

i onsdags var jag som sagt med Thor. Vi åkte till min farmor och åt mat där. sen åkte vi hem igen, då vi mest bara chillade o så. igår vaknade vi typ vid halv 9 eller något då vi följde med Kajsa och stor handlade! sen åkte han på träning då jag inte gjorde så mycket och sen kom han tillbaka igen då vi åt mat med min familj och sen gick vi ut och spelade fotboll och kollade på när min bror och hans kompis grillade marsmallows haha.. sen följde vi med dom till affären, och sen hem till mig igen. han var med dom ett tag och jag satt nere med Kajsa och kollade på någon film om one direction eller hur dom stavas.. sen gick vi och la oss! idag var vi tvungna att gå upp vid 8 för han skulle till Norrköping med sin pappa! har precis varit barnvakt åt diddi och nu ska jag sätta på en film och somna om igen :)


blood diamond

Sitter i soffan med mela just nu och kollar på blood Diamond. igår var jag med Thor o samer hela dagen. idag bestod dagen bara av nationella i matte och sen orientering. efter skolan gick jag hem till mela, då vi tog på oss shorts och sen gick ner till stan! Sen gick vi hem till mig där vi är just nu. Imorgon ska jag, Thor och min familj till farmor och äta middag! Adios amigos


summer

skolan var jätte bra idag! Alla hade damp haha, har precis kommit hem och nu vet jag inte vad jag ska göra. kraaam

 


lördag-söndag

Igår vaknade jag och Thor runt åtta utav solen, sååå skönt!!! vi gick på direkten nästan och solade osv, sen kom samer då vi gick och letade efter en grotta haha och åt pizza! lite senare kom även oliwer då vi spelade biljard en stund och sedan åkte vi hem till Thor där vi åt grillat. sen gick vi ut igen och hade jätte kul!! ;)))) men jag Thor och oliwer gick hem till Thor vid 12 kanske då vi kollade på en film och sen åkte oliwer hem och då gick jag och Thor o la oss! idag gick jag hem vid halv 12 på morgonen då Emma kom till mig. vi solade tills oliwer och samer kom då vi gick till fotbolls planerna fast vi gick därifrån direkt typ. Sen mötte vi Thor och gick hem till mig igen och grillade ! sen gick vi in och bara pratade om massa minnen och sånt :) dom drog vid halv 10 någon gång, så nu har jag och Emma precis duschat och ska snart gå och lägga oss :) godnatt


väntar på att

Thor ska komma hit, han sover även här! skolan idag har varit riktigt bra! världens bästa klass helt klart. fick sluta en timme tidigare, så slutade vid halv 2! Tog bussen hem och var helt döende typ.. har kollat på 90210 fram tills nu och nu kollar jag på tv och ska snart duscha!


första mars

vaknade upp hos bästa imorse, vi åt frukost och sen gick vi ut i solen och spelade fotboll ! Kajsa kom och hämta oss runt 12 kanske då vi åkte hem till mig och vad ute i solen hela dagen! sen tog vi en promenad med diddi till Ica och mötte Emma på vägen, sen gick vi hem igen och åt grillat ! och sen gick vi hem till Thor igen och kollade film :) gick till Emma vid halv 10 ungefär och nu har vi precis kollat på oth och ska sova snart :)