street star, del 1

SJUUUKT SNYGG VAR HAN!!

hey i heard you were a wild one

Ligger i soffan och kollar på rally brudar, haha kul liv. Efter skolan så följde fanny med mig hem då vi bakade kladdkaka och åt tacos och kollade på american pie, nice♥ Sen vid 5 drog hon på dans. Har bestämt mig nu att jag ska sluta i det och satsa helt på fotbollen nu istället! Imorgon ska jag vara med filip gustavsson och tror att vi ska vara med några också. men aja ni får har ha det bra! bloggare ikväll kanske om jag har någonting intressant att skriva ;)

svenska



Sitter just nu i klassrummet och väntar på mustafa så att vi kan sätta igång och jobba med Alexandre dumas men han kommer ju typ aldrig på lektionerna så får väl sätta igång med arbetet själv. Efter den här lektionen så har vi bara hemkunskap kvar och sedan´slutar vi! så ganska kort dag i dag. men ska börja nu puss!

svenska



Sitter just nu i klassrummet och väntar på mustafa så att vi kan sätta igång och jobba med Alexandre dumas men han kommer ju typ aldrig på lektionerna så får väl sätta igång med arbetet själv. Efter den här lektionen så har vi bara hemkunskap kvar och sedan´slutar vi! så ganska kort dag i dag. men ska börja nu puss!

"FOREVER IS A LONG TIME BUT I WOULD'T MIND SPENDING IT BY YOUR SIDE"

i'm not perfect but i swear i am perfect to you

i think it's ready to move

HAHAH känner mig rätt så lost på bilden utan smink!
Har precis tagit på mig myskläder och duschat av kroppen och tagit bort sminket. Och nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, tror jag ska kolla på katten gustaf! Imorgon är det kort dag i skolan och sen äre dans mer än det ska jag inte göra imorgon!

it was only just a dream

thinking about us



i've learned that you cannot make someone love you, all you can do is be someone who can be loved, the rest is up to them, i've learned that no matter how much i care, some people just don't care back

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Slutade vid 2 då jag satt kvar på skolan och väntade på mela, sen gick vi till ellenkey och snackade med massa olika tills fyra då jag mötte mathilda franzen och kajsa på vägen hem. Riktigt kul o få se mathilda igen och krama om henne eftersom hon har varit utomlands ett tag nu på jonathan franzen och dom. Men jag följde iaf med och handla, sen gick jag och kajsa hem. Och nu ska jag äta tror jag, ni får hare gött

I'm prepared for the worst but still praying for the best.

jätte gullig bild ju..
Har precis tränat lite fotboll och väntar nu på pizza som min bror är nere och köper! Vid 2 drog jag bort till mormor och firade henne, där även moster och isac var. Lekte med sam och isac typ hela tiden och läste för dom. naw ♥ imorgon vet jag inte vad jag ska göra, tror det blir att träna med damlaget bra, men ni får hare så bra!

my smile, that only you can do to make me smile like that, when we was together, miss my smile

kom precis hem från Johanna. Vi var ju på street star i stockholm igår hela dagen, SJUKT GRYMT!! kommer åka dit nästa år också!! Men emma har alla bilder som vi tog så får lägga upp dom någon annan dag den här veckan. Idag ska jag till mormor för att hon fyller år och sen ska jag träna. men ska fixa mig nu hajjdåå

stockholm!

johanna kommer till mig om ungefär 5 min då vi går ner till mejeriet och möter dom andra brudzen sen åker vi till stockholm!!! feeettt niceeee

gjort om bloggen helt, tryck f5

Jag och världens bästa ♥
Nu är jag och fanny äntligen klara med min blogg som vi har suttit och gjort i flera timmar inatt och nu i ungefär 3 timmar, vart riktigt nöjd måste jag säga! men nu ska vi fixa oss och sen dra ner till stan och köpa en tröja och ett gosedjur till mig haha :)

23:00

någon bild från sommarlovet i gamleby.
Kom precis innan för dörren och nu tänker jag dra o tvätta bort mitt smink och borsta tänderna och sen sova! så godnatt på er i förväg!

- stay strog, because thing will get better, it might be stormy now, but it can't rain forever

.
.
.
Kom precis hem från Fanny, haha som vanligt så somnar jag i hennes soffa med hennes gossiga filt! känner mig riktigt taskig mot henne som bara kommer dit och sen somnar men filten är magisk! Aja idag ska jag bara plugga och äta food. imorgon är det torsdag och sista skoldagen känns helt ok faktiskt. Och då vankas det fotbolls träning och sen hem o sovaaaa.

it´s could really be a good life


i said it so many times

Kom precis hem från dansen och ska nu dra och äta spagetti och köttfärssås, gött. Har inte gjort mer i dag än o kolla på dansen och ikväll blir det bara o duscha och plugga!!

here we go again, a day to remember

3 rikigt bra låtar!

i´m only gonna break your heart

Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me breaker
I don´t wanna deceice you.

how could you bring her home?

Han kollar på den ena,
smsar med den andra,
Är tillsammans med en tredje.
Och leker med den fjärde.
Välkommen till västerviks killar

with everything i do not let this go, i don´t want that let go

Kom nyss hem från stan med emma och sitter just nu och lyssnar på with me-sum 41 sjukt bra låt! Vi drog ner till stan direkt efter skolan då vi fixade till stockholm som vi drar till på lördag!! och sen satt vi på mejeriet och bara tog det lugnt i 2 timmar ungefär och vi hann även o fika. Sen drog vi till JC och jag fick med mig ett par skit snygga svarta jeans! tack kenny! Sen vidare till H&M där jag hittade en snygg tröja som jag ska köpa när jag får pengar, måste verkligen ha den! Men nu snackar jag lite med malin tofvesson på fb och väntar på att vi kan äta glass som kajsa har gjort, hoppas den smakar gott för är riktigt sugen på daim glass! men blev lite längre inlägg än vad det skulle ha blivit hihi vi hörs :)

my ass is awsome so just smile when you kiss it

Mela och jag har precis bakat kladdmuffins och väntar nu på att hon ska duscha klart så att vi kan se på filmen jag saknar dig. Sov hos henne inatt hon somnade runt 1 och jag vid 2 ungefär, haha första gången jag är vaken längre än henne :D :D :D nä men ska fixa till lite nu så hörs vi imorgon puss

Skolavslutningen i 6:an, saknart som fan!


get your as back

Nu måste jag skynda mig för mamma kommer och hämtar oss om 10 minuter och måste hinna packa innan. Skolan var helt okej hade även prov idag och jag fick alla rätt! grym.. Men sen drog jag och micaela ner till stan och fixade adept (stav) biljetter och sen drog jag hem. Kommer inte kunna blogga på hela helgen men ni får ha det awesome!

you light up my world like no one else


2 gothia bilder + 2 riktigt sköna låtar!



oh she looks happy, lets fuck up her life a little more.

du är så charmig min gosse

Ska städa mitt rum nu och sen fortsätta kolla klart på one tree hill. Stannade hemma idag från skolan så idag blire o bara ta det lugnt. Imorgon ska jag träffa ett par sköna guzz och får se vad vi hittar på! men nu tjatar kajsa så ska nog sätta igång med städningen nu.

how can i move on when i´m still in love with you?

sötis bild? japp japp!

men nu går jag lägger mig efter en lång dag och hoppas att morgondagen blir lite bättre! puss godnatt sötisar

don't you think that i miss you? there have you wrong, i have miss you everytime

Kom precis hem från mejeriet där jag kollade på film med micaela,emma,fredrik,jonathan och mattias! filmen sög men aja trevligt sällskap vare iaf! Ska snart gå ut till köket o äta om jag orkar haha. Imorgon är ännu en skoldag och den är också lång, men ska försöka göra den till det bästa! Sen efter skolan ska jag träna och sen ska jag o mela bada i simhallen!

i'll be ok, just not today.

Slutade vid två idag då jag o micaela drog hem till henne o käkade lite. Sen drog vi till mammas jobb och fixade prao! Nu väntar jag på att fanny ska komma hit och sen vid 5 drar vi på dans! sjukt länge sen det var dans men tror jag ska sluta. orkar inte med det typ haha eller asså jag har fotbollen också som går före det. men nu kom fanny hejdå :)

trough i all i´ve made my mistakes i stumble and fall but i mean these words

.
.
.
.
.
såååå gullig <33333
Fanni och jag drog o sola och träna lite förut och sen gick vi o handla och sen vidare hem till mig då vi lagade till tacos! Sen duschade vi osv.. och nu ska vi kolla på peter pan o bara tat lugnt :)))) min pingla sover också här, sjukt nice döh

say my namn, say that you love me

Fanny kom till mig runt 5 och sen kom även carlstedt hit, vi gjorde väl inte så mycket mer än att kolla på One tree hill och typ sparka ner fanny från sängen hela tiden haha. Men sen drog vi ut och träffade sanna,jonathan och mattias! vi drog till acapulco och käkade pizza! Och sen drog jag o fanny upp till mig och kollade lite på junkyard.se. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå o lägga mig

rött underhår! man måste ju våga någon gång?


gårdagen hos mormor

Det blir bowling och pizza bak och sen film tittande med som här skitungarna! Och jag o isac sov även över hos mormor. Kom hem för ungefär en halv timme sen och nu väntar jag på mat och sen ska jag kolla med gustav hur vi gör idag, men skriver mer ikväll, hare gött ;)

riktigt grym tjej och låtar ju nästan exakt som beyonce!


it dosen´t matter

Jag och melan har precis varit uppe och ätit lite frukost. Igår så drog vi hem till carlstedt och var där med lite annat folk! sen drog vi vidare till clintholt där även emil sandgrim också var. Sen när vi kom hem så gjorde vi inte så jätte mycket, kollade på en film och somnade till den! idag ska jag umgås med min mormor och min kusin isac och vi ska åka och köra bowling och sen laga hemmagjord pizza, mums!! men har inte så mycket mer o skriva, imorgon blir det o träffa gustav larsson. men ah hejdå :)

Party all niiiiight

Efter skolan följde jag med micaela hem då jonathan bladström fredrik lundgren och richard karlsson kom hit,sjukt kul hade vi verkligen och garvade verkligen hela tiden!! Och ah vi brottades hela tiden typ haha... Men nu har vi precis ätit och snart dra oss till carlstedt där vi spenderar kvällen med dom, nicee fredag!!

The boys who..


23:18

Ligger just nu i soffan o kollar på narnia med micaela eller snarare sagt jag gör det eftersom hon ligger o sover. Men filmen är snart slut och då blire att gå och lägga sig med henne! Det ända vi har gjort idag är att baka kladdkaka, den vart väl inte sådär jätte lyckad men den gick o äta fast den vart som en kaka haha! Imorgon blire o vara med alva granli och mela, får se vad vi hittar på och sover även hos mela då. men ska fortsätta kolla klart på filmen nu puss

fall in love with someone that´s my exact opposite


älskar verkligen den här bilden på mig och thilda!

Efter skolan drog jag hem efter skolan då jag åt korv med bröd! Snart ska vi gå upp till sjukhuset och hälsa på min lilla syster, är verkligen sjukt glad över att fått en lilla syster efterosm jag har varit själv tjej i släkten nu i flera år hihi! och hon är sååå söt också, eller har bara sätt henne på bild men aja! Sen efter det ska jag träffa carlstedt tror jag. och sen sover även världens bästa här♥ och då blire kladdkaks bak som gäller! men har ingenting mer o skriva

11 januari

inte direkt världens bästa bilder men aja!
Idag har jag spenderat hela min dag med dom på bilden och mela! Skolan var lika rolig som alltid med bästa klassen, slutade vi två idag igen då jag och micaela gick hem till mig och gjorde varma mackor! sen städade vi hela köket, duktiga! Sen kom sebbe och robert till mig då vi kollade på harry potter i 3D fast tog ett tag tills jag o preusse fick igång allting haha! Men sen när filmen var slut åt vi pizza och kollade på simpsons och alla såna där pogram. Och nu är klockan 22:00 och dom drog nyss och jag har precis duschat. Juste har ju blivit stora syster nu igen också! och denna gången vart det en flicka! sjukt glad tjej här!!! men har ingenting mer o säga att min dag har varit grym. Imorgon ska jag bara träna och sen ta det lugnt.

you are so fucking awesome!

Tre bilder från ute dagen någon gång i sjuan med min bästa klass!
Var ju som sagt skola idag, det var helt jävla perfekt! Alla var typ hur glada som helst och kram kalas hade jag o johanna också :) Vi hade vanliga lektioner fast vi gjorde dom till dom bästa. Slutade iaf vid två idag då gabriel tog sällskap med mig hem. Idag har jag väl inte gjort något märkvärdigt eftersom jag håller på att bli sjuk o är helt slut verkligen. Men nu har jag o min familj kollat på någon film och käkat lite godis! Imorgon vet jag inte vad som händer men det är väl sånt som märks, ni får hare bra!

I SAID I’M OVER YOU, BUT EVERY TIME MY PHONE VIBRATES, MY HEART STILL WISHES IT’S A TEXT FROM YOU.

.
.
.
Har inte bloggat något men har inte haft något o bloggat om. Idag har jag väl inte gjort så jätte mycket bara varit med fanny och sen har jag även hunnit med o slinga o klippa mitt hår! är jätte nöjd verkligen, Imorgon äre då skola som gäller. Alla klagar på att dom inte vill dra tillbaka dit men jag är faktiskt rätt pepp på det eftersom man inte har träffat alla på lovet och sen får man någonting o göra om dagarna :) men har ingenting o skriva mer. puss

live your dreams, life is waiting for you

fina cam bilder som vi har tagit med ipaden! Nu ska vi kolla på miljontals filmer som vi har laddat hem. hejdåå

gotta find you

har precis ätit mat med melas familj, gott vare! nu väntar vi på att filmen " don´t say a word " ska laddas klart så att vi kan kolla på den oså! Idag har vi väl inte gjort sådär jätte mycket, Kom till henne runt 11 då vi fixade oss sen drog vi till sporthallen och var där tills 3 ungefär då vi drog hem till mig o åt. Sen skjutsade kenny oss hem till mela och sen drog vi till willys och köpte godis! och nu sitter vi här, Imorgon ska vi försöka få tag på nea och nattis och kolla om dom vill hitta på något, rätt så länge sen vi var med dom faktiskt! och sen drar jag på träning, aja har inget mer o skriva nu puss!

måste ha!


ah hittade lite gamla bilder på bilddagboken, söta cheyer!


the way i are

0
0
Gammal låt men älskar verkligen låten sjukt mycket!
Kom nyss till micaela där jag också kommer att spendera min kväll! Tror även att emil skulle komma hit och umgås lite med oss. Imorgon blire att kolla på fotboll i sporthallen med mela malin o ella hela dagen och sedan sover jag även hos dom. nice, men ska vara social med mela nuuuu

6 januari

Vaknade precis och ska nu fixa mig o äta frukost och sedan gå bort till mamma där jag ska vara i helgen. Ingen aning vad som händer idag för skulle egentligen ha varit med micaela elin sara o johanna men elin o sara ska  tydligen vara med andra och johanna är i linköping :/ så ska nog bara träffa micaela idag så får vi se om vi är med några också! men ska börja städa mitt rum nu, ses!

how about we stop pretending and start telling each other what we really feel?

.
.
.
sötis bild :*

Imorgon blire att vara med denna guzz! tror även att hon sover hos mig, skapligt nice!

someone like you

kom precis hem från noa och love där jag spendera min natt. Vi åkte till dom runt 8 då vi käkade lite satte vi på en film och bara tog det lugnt. Och sen snackade vi oså. Verkligen ingen kunde sova haha! men det var riktigt kul och mysigt! Nu väntar jag på käk och sen vet jag inte vad jag ska göra idag. bara ta det lugnt tror  jag, men ni får hare så bra!

hej döh

Väntar nu på att fredriks pappa ska komma och hämta oss så att vi kan åka ut till noa o love. spenderar även natten där. så kommer inte kunna blogga mer. men skriver imorgon puss!

13:47

Vaknade precis och ska nu fixa mig lite snabbt sen går jag ner till macdonalds där Fredrik noa och love är som frågade om jag ville komma ner. Men bloggar mer ikväll puss!

one day you´re gonna remember me and how much i loved you.. then you´re gonna hate yourself for letting me go.

.
.
.
.

Klockan är 11 och sara o mela drog nyss, gick till micaela runt sex vi gjorde väl inte så jätte mycket mer än o snacka. sen vid 8 drog vi ner till acapulco för vi skulle äta men dom hade ju såklart stängt och jag började skrika på mela för tyckte det var hennes fel haha, blir verkligen agressiv när jag är hungrig :$ Men vi drog till Victoria och åt där istället o Preusse och några så vi snackade lite med dom, Sen drog vi hem till mig och snackade osv.. Men ska se på film nu ni får hare bra

how can you be so heartless?

Har precis kollat på Legends of the fall, älskar verkligen filmen  och typ världens snyggaste kille är ju med i den! :) Men ska gå och kolla med pappa om vi skulle dra till Atlet o träna lite och sen skulle vi även kanske sola sen, nice!

-

Bitch i dont want your boyfriend, nobody wants your boyfriend. thats why hes with you

bitch please, your vagina has been more used than google

fullkomligt normala♥
Vaknade vid halv 12 idag då jag gick upp och åt frukost och sen kollade jag på tv. Nu har jag precis duschat och ska sätta på någon film tror jag. Imorgon ska jag vara med fannii :* sees

so keep talking because i love to hear your voice.

Klockan är nu halv fyra och jag är verkligen inte trött. Har kollat på andra sidan häcken och pretty woman nyss, hade glömt bort hur bra pretty woman är alltså! Men ska bädda ner mig i sängen nu och lyssna på den här underbara låten och försöka sova, godnatt allihopa ♥


brb... falling in love with you


harry potter


Jag micaela och my familia har precis kollat på harry potter i 3D på våran nya tv, grymt vare! Jag och mela vaknade någon gång runt 1 då vi inte gjorde så mycket men sen vid 3 drog vi och mötte becca sen gick vi hem till mig, vi gjorde väl inte så jätte mycket men det var kul ändån! Imorgon tror jag att jag ska träffa preusse och snacka lite med honom. men har inget mer o skriva puss

f5, ny header

-

leker med camen, nu drar vi ut o möter becca!


22:00

Jag har inte gjort ett skit idag bara legat i min säng och tänkt på allt möjligt. Sen vid halv tio bestämde jag mig för att sova hos mela haha, så jag tog på mig kläder och gick hem till henne och nu sitter jag vid hennes ipad och väntar på Att emil ska komma hit, nice!!! Imorgon blir det att träffa becca skapligt kul att få träffa henne igen har inte varit med henne sen sommarlovet, men ska dra nu puss

Dag 01 – En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.

hade ingen ny bild på mig själv så fick bli en bild på mig och min guzz från igår.
* Jag har svårt att börja lita på killar.
* Har bara varit riktigt kär 3 gånger och det var med timmie, noa och rasmus.
* när jag och noa gjorde slut kunde jag inte släppa honom på mer än 8 månader.
* när jag är ledsen visar jag aldrig det utan visar att jag är stark men egentligen inte är det alls.
* Den här bilden på mig och Timmie har jag aldrig kunnat radera utan har haft den sen han och jag var tsm,
* Jag kan vara jävligt bitchig om jag känner för det.
* Jag saknar min gamla klass i 5-6an.
* Jag bor inte hos min mamma längre utan bara hos min pappa.
* Om någon vecka ska jag få ett till syskon.
*  Om jag har förlorat någon vän eller bråkar med en så blir jag som mest sårad.
* vänner går före allt.
* Jag skulle aldrig klara mig utan musik.
* jag pratar i sömnen
* jag faller väldigt ofta för idioterna och dissar dom bra killarna.
* jag verkligen hatar när en kille gör slut genom sms och säger inte ett skit i verkligheten.

kör på en sån här igen

Dag 01 – En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 – Meningen bakom ditt blogg namn.
Dag 03 – En bild på dig och en vän.
Dag 04 – En bild på någon du saknar.
Dag 05 – Ditt framtida bröllop.
Dag 06 – En bild på ditt rum som det ser ut just nu.
Dag 07 – Två länder du skulle vilja besöka?
Dag 08 – Dina planer för sommaren.
Dag 09 – Åtta saker som du inte äter.
Dag 10 – Låtar du lyssnar på när du är ledsen, glad.
Dag 11 – En annan bild av dig och en vän.
Dag 12 – Varför började du blogga?
Dag 13 – En bild av ett favoritställe.
Dag 14 – En bild på dig och din familj.
Dag 15 – En låttext som betyder mycket för dig.
Dag 16 – En person/kändis du önskar att du träffat.
Dag 17 – Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 – Planer/drömmar/mål du har.
Dag 19 – Smeknamn du har, varför har du dem?
Dag 20 – Någon du ser dig vara gift/vara med i framtiden.
Dag 21 – En bild av något som gör dig glad.
Dag 22 – Vad gör dig annorlundare än alla andra.
Dag 23 – Något du längtar efter väldigt mycket.
Dag 24 – En bild på dig som barn.
Dag 25 – Saker man hittar i din handväska.
Dag 26 – Din favorit tid på året.
Dag 27 – Dina intressen.
Dag 28 – En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 – Vad har du lärt dig hittils iår?
Dag 30 – Din favoritlåt.
Dag 31 - Fem bra saker som hänt under dessa 31 dagar?

If you with me, then you with me, if you not, well then fuck it. No back and forth shit.

.
.

dance in the dark

bästa kvällen på länge! älskar er!!