I promise you, i Will never Let you go

slutade vid 1 idag då jag var med fanny och Simon och efter ett tag så kom
Även Preusse! Vi drog ner till mejeriet och kollade på två filmer. Och sen drog jag och Fanny hem till mig och snackade lite, bästa bruden det där! nu har jag precis duschat och ska snart gå och lägga mig! Imorgon blire att vara med mina två bästavänner!!


Tell me is it only me

träffade som sagt Preusse,Emil,Simon,Henke och fille idag. Vi var hos Emil för det mesta sen drog jag hem och sen vidare till en park där Anton,Gustav,Eric och Timmy var! Så har varit med dom tills nu! Just nu kollar jag på tv med min familj :) godnatt!


Min klass är världens bästa!

Igår så paddlade jag och min klass till en ö där vi tältade över natten! Trodde att det skulle bli tråkigt men det var hur jävla kul som helst! Vi välte varandra i kanonerna och drog ut till en annan ö och bara chillade osv. Och på natten när lärarna hade gått och lagt sig så hade vi lite kul haha.. men hursomhelst kom nyss hem och nu ska jag duscha och fixa mig sen ska jag träffa Preusse och Simon!!


It's hard to Let You go

Igår drog jag och mela ut runt 9 och träffade albin Sundlöv,ogge,Oscar och massa andra grabbar. Vi stod ochsnackade ett bra tag sendrog jag och mela hem igen och satte på en film och käkade godis och hade det allmänt mysigt! Nu idag ska vi börja fixa oss och sen tar vi bussen in till stan och träffar Gustav och Anton!
 

Riktigt bra fredag!

Igår efter skolan så tog jag och mela bussen hem till mig i gamleby, efter ett tag kom Noa,Agaton,Fredrik,Jonathan,David och Emma. Tror fan att vi aldrig satt stilla haha, vi gjorde saker hela tiden och hade det sjukt kul! alla sov hos mig, det var Jätte mysigt osv. Idag tog vi bussen in till stan och gick lite i affärerna, sen åkte jag och mela hem till mig igen och nu har vi precis käkat tacos och ska snart kanske träffa Oscar och ogge!


första skoldagen

 
Igår så träffade jag bästisfestis. Vi städade mitt rum och sedan drog vi ner till en lekpark och chillade med abbe och det gänget! Och sen runt 10 kanske drog vi vidare till fängelset som är vid åhmans och var där inne ett tag, fett scary :o men sen drog vi hem till mela och myste med godis och hennes urgulliga kattunge! Idag drog vi till skolan klockan 8:10.. fyfan tillbaks till helvetet typ..! Men har haft världens bästa sommarlov med dom bästa!! Slutade runt halv 10 idag då jag och mela drog hem till mig och bara tog det lungt, sen kom även therese och gjorde oss sällskap! Nu runt 9 drog vi och mötte upp anton,gustav och arner. Vi drog hem till mig och kollade på film! alla dom drog nyss och nu ska jag fixa mig till kvällen! Imorgon ska jag packa eftersom jag flyttar på onsdag!

Fredag

Klockan 11 i morse drog jag,Fanny,Eric,Timmy,Anton,Gustav,Agaton,Oskar,fille till gamleby med Bussen och skatade! Emma,eddie och robin var också med! Kom in till Västervik igen klockan 9, så har alltså skatat i 8 timmar idag haha! skit kul verkligen!! Nu sitter jag och Emma i min säng och bara tar det lugnt! Väntar på att min bror ska komma ut hit också och se film med oss! :) så det har varit en helt super härlig dag som måste göras om!!


Tidsfördriv

1. Hur gammal är du? 15 år
2. Är du singel? Ja
3. Är du player? Nej
4. Har du syskon? Ja, 4 stycken
5. Första personen/personerna du vänder dig till? Kajsa,Fanny eller mela
6. Favoritgodis? Kexchoklad eller blandat
7. Vad drack du senast? Vatten
8. En som du inte kan leva utan? Min familj
9. Hur många kan du berätta allt för? Dom flesta av mina vänner
10. Har du någonsin sett en fallande stjärna? Ja
11. Har personen du senast höll i handen någon betydelse för dig? Ja
12. Favorit låt? Fjortis dunk! Nä skoja kommer inte på någon haha
13. Har du något som hör till ditt ex? Nej slängde det på människan.
14. Har du någonsin kysst någon? Ja
15. Hur lång e du? 1,60 cm
16. Favorit film? 8 mile, step up the street
17. Favoritfärg? Ingen aning
18. Favoritmat? Tacos kanske
19. Favoritprogram? vet inte
20. Är du svensk? Ja
21. En person du saknar? Noa
22. Vart bor du? Västervik
23. En underbar person? Mela
24. Fem personer som du älskar? Familj och vänner som sagt, fler än 5 personer!
25. Vart är du nu? I mitt rum
26. Röker du? Nej
27. En person som betyder mycket för dig? Mela
28. Vem kan du berätta allt för? Kajsa, mela
29. Favorit djur? Groda
30. Är du kär i nån? Nja, typ fast försöker släppa honom
31. Vem gillar du? Noa
32. Födelsedag? 26 september


But At the same time we're still young

Jag och Fanny sov hos Bastman igår. innan det på kvällen så träffade jag Timmy och ett gäng härliga killar! Sen skjutsade Carlstedt mig till Rasmus runt halv tolv. Vi gjorde inte så mycket där men iaf.. Vi vaknade vid 11 typ då jag och Fanny gick till corner och käkade. sen hem till mig och lite senare kom även mela. Timmy och denni kom och hämtade mig och mela med mopparna och sen åkte vi ut till hästhaga och badade! Sen drog vi till gymnasiet där massa var, skatade lite bland annat. Skit länge sen jag gjorde det, tror att jag ska börja med det igen asså! Körde även moppe förut. Fyfan vad kul det är!! Längtar verkligen tills jag får min! men Denni skjutsade hem mig nyss då även bästis kom till mig! Hon sover här inatt!! Ska vara social mot henne, puss :*
 
 

4 bilder från igår

Igår så kom Fanny till mig då vi drog till corner och mötte upp bastman! Senare drog vi hem till honom och bara chillade och dampade typ.. sen runt halv 11 kom Elias och gabbe dit också, vi spelade lite och tog det lugnt. Elias drog runt halv 2 kanske då Jesper kom! det vart one tree hill tittande osv. Jag kunde inte somna förens vid typ 5 för min jävla förkylning och vaknade vid 12 någon gång så har nästan inte sovit någonting! men jag och Fanny drog runt 3 tiden då dom skulle på träning. Nu ligger vi i min soffa hemma hos mamma och bara tar det lugnt, får se vad som händer sen! :)


Smile. Why? Because you can.

 
bara för att jag saknar preusse!

Ikväll kollade jag och kajsa på filmen "lol" och hade det allmänt mysigt! riktigt mycket snack i över 3 timmar, tur att man har henne! Nu tänker jag gå och lägga mig och imorgon ska jag träffa Noa,sanna och love, har saknat dom!

So high on life

 
Igår drog jag och mela somsagt till davve där det var fest. Vi var där hela kvällen och sen drog vi oss vidare till jesper där även rasmus och sebbe var. lirade och kollade film för det mesta! Sen drog jag och mela hem, vet inte hur mycket klockan var men typ vid 1. När vi kom hem till mela gosade vi lite med hennes katt, verkligen världens söstaste kattunge asså! Men sen så somnade vi gott i hennes säng och idag vaknade vi runt 11. Idag ska jag bara vara hemma och va med kajsa! 

party like a rockstar

 
Dom senaste har jag haft det skit kul med fanny rasmus och jesper! har även sovit över hos dom i några dagar nu och hos fanny! Igår drog jag och fanny hem till min saknade familj och sov där inatt. Nu ska jag börja fixa mig och sen möta min saknade mela! och prata om allt vi har missat och sen ikväll ska vi träffa lite trevligt folk! spår en bra fredaaaaag!!

stämmer in, haha!


Måndag

jag och Fanny drog till Bastman igår och var där hela kvällen/natten igen! Vi kollade os och bara chillade. Sen drog vi ut lite snabbt och badade! Sen in igen och kolla på tv, bra liv... Jag somnade på soffan och märkte att alla redan hade gått o lagt sig haha. Dö läskigt kändes som att jag inte visse var jag var.. Men hur som helst, idag drog jag och Fanny hem till henne och käkade och sen när Rasmus kommer hem så ska träffa honom igen :) puss


what if dreams are reality and reality are just dreams and when you die you wake up?

.
 
 
.
 
1.albert,preusse,emma. 2. jag. 3.jag,mårten,albert,emma. 4.albert,emil. 5.emma. 6.jesper,hanslillebror. 7.nattiz,nea,mela,emma. 8. jag och jesper. 9. rasmus och fanny.
 
Flera bilder från dom närmsta dagarna! I torsdag var jag med tjejerna, då vi drog till lysingsbadet och träffade trevligt folk! Sen somnade jag hos nea. I fredags kom fanny till mig då vi drog till bastman där han och jesper var. Det vart en helt lyckad kväll/natt med dom med mycket garv,snack och spelande. Igår när vi alla hade vaknat så drog vi och köpte pizza till frulle! sjuuukt gott! Sen gick jag och fanny hem då felicia och några grabbar kom hit, vi kollade på en film och åt åhmans mat! Sov hos fanny inatt, nu håller vi på att fixa oss och sen drar vi ut och möter några tror jag!

Rubrik helvete

Sov somsagt hos Oskar med han,Emma,abbe,davve,Mårten och Emil. Vi drog ut och tog naken bad haha! Skit skönt vare! Klockan 7 på morgonen vart jag abbe Emma och Emil utslängda haha så vi åkte hem till min pappa och åt frukost och sedan somnade vi om till typ halv 1 då Mårten och Henke kom helt plötsligt och väckte oss? Menlite senare kom även Preusse också. Vi drog ner till stan ochkäkade pizza och sen tog vi mopparna ut till stuverum och badade! Sen gjorde vi inte så mycket mer tror jag inte. Jag och Emma drog till Willys och köpte godis och sen kom mela till mig Då vi slog på en film! Nu har vi precis vaknat och får se vad som händer idag!