17:00

världens bästa ♥

valborg

Är hemma hos mela just nu och håller på och fixar oss tills ikväll! Vid halv sex kommer emmas mamma och hämtar oss då vi drar ut till johanna där annat jävligt fint folk är! Blir att vara där på kvällen och sen drar vi ut till majbrasan där vi ska träffa andra och sedan hem till johanna igen! tagga nu då!!

bilder från igår


Don't you know? you spin me out of control.

Igår drog jag på bio med Matte,fredrik,nils,emma och mela och kollade på american pie. Den var inte så jätte bra! Men sen direkt drog vi hem till mig och bara snackade typ. Nu har jag o emma precis vaknat och ska gå in och äta frukost!

somebody that i used to know

Kom precis hem och nu tänkte jag sätta på en film och bara ta det lugnt resten av kvällen så godnatt i förväg!

The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.


how can you be so heartless?

Slutade skolan vid 3 idag då jag drog och mötte upp tilda och vi drog till åhmans och åt. Sedan hem till mig och plugga och snacka. Hon åkte precis och nu tänkte jag sätta igång med pluggandet!

If I had the moment, I'd capture that moment and you would be right here


I won't give up on us

sommar :(

Har precis städat mitt rum... vid sex får vi gäster och då kommer även bella, så blir att vara med den saknade ungen och kanske sanna! Och sen kanske det blir att träffa alex :) hör av mig senare!

'Boys in movies is just so much better'

bild ur arkivet.
Min dag har varit hyffsat bra men blev bättre nu framåt kvällen! Alex kom till mig runt 9 vi snackade och kollade på en skräck film. Han drog för kanske 5 minuter sen och då ringde jag upp preusse och har snackat med han framtills nu om allt möjligt! Imorgon ska jag vara med emma tror jag.

ingen av oss säger vad vi känner, och nu står vi här och är bara vänner

favorit låt!

nu drar jag o mamma på utvecklingssamtal, får se hur det går!

Dear fake friends, i'm typing this with my middle finger.

Jag och Emma sitter just nu i min säng och gör inte så mycket. När jag slutade skolan drog jag emma o sara hem till mig och packade sen drog vi till willys och köpte glass,godis och chips och sedan hem till mig igen! Nu ska vi sätta på en film och bara ta det lugnt!

You were never mine to lose

Klockan är snart halv 12 och jag ska gå och lägga mig! imorgon efter skolan ska jag spendera dagen med bästa emma och boka resa med farmor! det blir 4 dagar i new york och 3 dagar i las vegas har vi bestämt, sjuuuuuuukt glad tjej!!!

I never wanted it to end up like this I can't apologize 'cause our love is gone

.
.
.
.

how can I stand here with you And not be moved by you?

Kom precis hem från farmor där vi har varit och ätit fin middag! Igår runt 8 kom alva och mela hit för att snacka om allt, och sen orkade jag inte sova hemma så följde med dom hem till mela och sov där! Vi snackade mest om allt och bara tog det lugnt. Ikväll ska jag göra klart en svenska uppsatts och sedan plugga! och sen får jag se om jag ska träffa alex ikväll eller inte, sånt som märks!

Don't make me wait

Nu drar jag på cup med världens bästa fotbolls lag!

You're just not worth the fight anymore

Slutade skolan vid halv 2 då jag tog sällskap ner till stan med matte och fredrik och sen lite senare kom dom upp till mig och nils. Vi gjorde väl inte så jätte mycket bara chilla. Sen gick vi till intersport och köpte underställ till mig och sedan stack jag hem och åt tacos och har precis myst med min familj o nu vid nio drar jag på bio med fredrik,matte,fille,jonte,mela och alva!

If you with me, then you with me, if you not, well then fuck it. No back and forth shit.

.
.
.
Slutade skolan vid 2 då gabbe skjutsade hem mig, kollade på supernatural och sedan pluggade jag men jag somna haha. Så har sovit från typ 4 tills nu... bra där men nu ska jag fortsätta prata klart med mela och sen ska jag duscha, puss!

känner du lyckan genom sorgen?

Efter skolan drog jag och johanna hem till henne, vi hoppade stutsmatta och satt o snackade om allt i hennes gäststuga. Senare kom mus då vi kollade på scream 4 och efter den runt 8 åkte jag hem! När jag kom hem åt jag mat och sedan kollade jag på jersey shore och nu ska jag fixa mig för kvällen och sen sätta på en film att somna till!

du skrattar åt mig för jag är annorlunda, jag skrattar åt dig för du är precis som alla andra

.
.
.
.
Mamma kom och hämtade mig hos johanna då hon skjutsade mig till farrmor direkt och vi satt och planerade vart hon och jag skulle åka i sommar, det vart New York!!! så där ska vi vara i 6 dagar och bara shoppa!! :DD tagga!!! Men sen drog jag till sanna och var där med henne och thilda och väntade på att kenny skulle komma och hämta mig och det gjorde han efter en timme kanske. Jag åt och sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och smsar med thilda och alex, puss!

finns mycket jag inte kan skilja på, men något jag kan skilja på är dig och en annan.

.
.
.
Drog till världens bästavän vid åtta igår ungefär, när jag kom kramades vi 000000000000i typ 5 minuter haha! men sen så snackade vi, dampade omkring och hade det allmänt bra!!! vi kollade på hipp hipp hora och american pie och sen gick vi och la oss. Idag vaknade vi vid halv 1 då vi åt frukost och sen rensade vi hela hennes garderob och gissa hur mycket jag fick?!?! super glad tjej här! Men sen innan jag åker hem ska jag dra till farmor för att planera vart hon och jag ska åka i sommar, helst USA eller grekland. men aja skriver mer ikväll puss!

Skillnaden mellan mej och henne? - jag fick honom att le med byxorna på.

image description
Sitter just nu i melas säng och tar flumbilder på henne! kul live... Förut gjorde vi en videoreklam för vattenpipa, haha! Sover hos henne inatt, fräscht!!!

svar på frågaaa

fick en fråga vart jag redigerar mina bilder, Oftas så gör jag det på picnik eller picasa :)

she´s not ME. she doesn´t have my name. she´ll never have what i have. It won´t be the same.

.
.
.
.
Har precis duschat och tänkte sätta på supernatural. Idag har jag inte gjort så jätte mycket bara sovit och kollat på tv. Och imorgon kommer världens bästa vän hem från san dieogo, stavas det så? så det blir att träffa henne! Men skriver mer imorgon puss

sötaste jag sett på länge!


i might not be everything you ever wanted but i'm always going to be more than what you deserve.'

.
.
.
Följde med emma hem runt 3 och drog direkt när vi kom dit för att jag var tvungen och plugga haha. Men när jag kom hem åt jag mat och nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Runt åtta ska jag möta emma igen då vi drar ut och springer, sjukt skönt!

talking shit is easy, being real is harder.

Jag och emma vaknade nyss och ska gå in och äta frukost! Igår runt 11 kom mårten,preusse,henke och abbe och höll oss sällskap! Vi kollade på film var inne på chattroulette haha och lyssnade på musik. innan dom drog kollade vi på 8 mile och jag somna haha. Men dom drog runt 3 tror jag och då gick jag o emma och la oss på en gång. Idag vet jag inte vad jag ska göra men det är sånt som märks!

meee and selenaaaa

lika? haha

meee and selenaaaa

lika? haha

kom hem bästis!!


we♥it


A push up bra is like a bag of chips, you open it and it´s half empty

två bilder från igår.
Inatt sov jag och fanny hos carlstedt, hur mysigt som helst! vi spelade tv spel,brottades?,kollade på film och myste. Vi vaknade runt 11 då vi drog hem till min pappa och var där i kanske en timme och sen orkade jag inte vara mer haha. Men sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till affären o så och nu sitter jag här i mitt ute hus och ska kolla på någon film har jag tänkt. puss!

13:59

Sitter just nu vid min iPad och äter frukost med Fanny. Vi vaknade för ungefär en timma sen och vet inte riktigt än vad vi ska hitta på idag men det är sånt som märks!

whyyyy so serious bitches?

fina bilder ju? Alex och eric drog precis och nu ska vi kolla på en film, puss! ♥

Trust is important. But once a promise is broken ''sorry" means nothing.

Kom precis hem till bästavän och just nu sitter jag vid hennes dator och hon fönar håret. Sen ska vi dra ner till min pappa för att hämta alla saker jag ska ha med mig till min mamma eftersom jag byter vecka idag! och senare ikväll tror jag att jag o fanny ska träffa carlstedt och erik och sen sover hon även hos mig!


go bieber ♥


lannnnnnnn

Igår på påskafton var jag hos farfar där hela min släkt var, fint! Sen skjutsade pappa mig bang och mela till sölve där han,eric,jesper,adrian,sebbe,gabbe,bang,carlstedt,mela och jag lanade! Vi har precis vaknat och ätit frukost och sedan ska vi fortsätta lana!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Never thought this day would come...


your love is a lie

The roses are dead,
The violets are too,
I´m still in love
But not with you.
You thought you hurt me,
And made me cry,
But now i´m in love
With another guy.
Simply because you have no class,
All you can do, is kiss my ass.
You said you loved me,
It wasn´t true.
Well guess what motha fucka i played you too

Bestfriend is 10 letters. And so is lying bitch

Började dagen med sovmorgon till halv 11 och sen gick jag bara till 2. Då följde mela med mig hem och gjorde mina läxor och sedan kom Emma också. Drog på träning vid 7 och tränade till halv 9, sjukt kallt! Men sen direkt efter träningen så cyklade jag ner till McDonalds och mötte upp vlada,emma,mela,eftis och Fanny, vi satt där till typ 10 sen drog jag vlada och Emma upp till mig och åt glass. Och just nu sitter vi i mitt kök och snackar igenom allt, dom bli även nattgäster här!!!!!

nu kan jag äntligen börja dyka med padre!!


you don´t know what you´ve got till it´s gone.

Efter skolan drog jag och fanny ner till stan och kollade runt lite där, Sen kom mela då vi drog och fikade på mejeriet. Sedan kom fredrik och carlstedt då vi kollade på film. Vid 9 någon gång drog jag mela och fanny hem och skulle hämta melas saker och cyklade ner till mig. Nu har vi precis ätit och bästavän sover även här inatt!

- It's always gonna be there, isn't it? You and me.


vi hörs och ses i dina drömmar

Nu ska jag äta sedan drar jag ut till carlstedt,eric och adrian!

SÄTTER PUNKT VÄNDER BLAD OCH GÅR VIDARE


everyone wants happines, no one wants pain. but you cant have a rainbow, without a little rain.

.
.
.
.
.
Har precis kollat klart på filmen "trust" Pappa kom och hämtade mig efter skolan och när vi kom hem så såg jag att min dykdräkt/utrustning har kommit!! :D fett nice!!!! Skulle egentligen ha varit med thilda men det blev inte så, och nu ska jag strax äta och sen kanske träffa carlstedt!

fixat om hela bloggen, tryck f5

-

Say you'll never leave me 'cause i need you so much.

mela sov som sagt här inatt, Imorse drog hon runt 11 för hon skulle på "gudstjänst " eller något haha :p Men nu har jag precis ätit mat och senare ska jag träffa sanna tror jag!

true