If you'd ask me for my heart, there's no way that I'll say no

igår (måndag) så var jag med Emma Adam o Alex nästan hela dagen. Och sen på kvällen drog vi till affären och sen åkte jag hem till Thor. sov där inatt! idag började han jobba vid 8 så cyklade hem då och åt frukost. Nu har jag precis kollat på kejsaren nya stil 😎 Och ska börja duscha och fixa mig för idag fyller världens bästavän 18 år! 😍😍 Grattis bby!


söndag

Igår så var jag och Thor med oliver! Sen framåt kvällen cyklade jag och Thor till thors föräldrars vänner och åt mat där! efter det så åkte vi till Hammars badet med oliver och va där ganska länge. Sen framåt 10 så cyklade vi hem till mig igen och spelade pingis och biljard. oliver drog hem runt 12 då jag och Thor bara tog det lugnt ett tag och sen gick vi och badade på natten, mysigt! :* sen somnade vi runt halv 3-4 kanske. idag har vi varit i Västervik och kollat på kanoner som pappa har hittat, fräckt !


27 juli

Dom senaste dagarna har jag varit med Thor, Emma, Adam o Alex. igår så var jag hos Thor där dom grillade och hade vänner över. jätte mysigt! sen sent på kvällen cyklade vi hem till mig då vi höll på att skriva ut massa foton på han och mig. och sen har jag skickat efter många och dom kom idag! så någon dag så ska jag åka och köpa ramar och sen en bild bok så att jag kan ha massa bilder på oss två i, kommer nog bli bra ;) när jag och Emma var inne i stan häromdan så köpte jag också en lacoste parfym till Thor, den vita. Den luktar godast! Nu ska vi snart gå upp och äta frukost och sen får vi se vad som händer :)


rubrik

igår åkte jag och min familj,mormor,moster och mina kusiner ut på landet. vi paddlat kanot i flera timmar, vart jagade av kossor typ haha! och sen framåt kvällen så grillade vi och satt ute. sen åkte några av oss hem och sov istället. Nu har jag precis fixat mig och ska snart ta bussen till gamleby!


fredag

idag har jag inte gjort någonting alls, mest sovit hela dagen och kollat på en serie. vid 6 fick jag skjuts in till Västervik då jag gick till stan och var med mela och nea ett tag. Kom hem vid halv 10. sen dess har jag bara kollat på tv. imorgon ska jag och min familj gå upp tidigt för att åka ut till en stuga med min mosters familj också, hoppas det blir roligt! och vi spenderar även natten där. kram


om du skriker ut mitt namn, jag kommer på direkten

i tisdags så var jag med Thor. mötte honom runt 3 kanske då han bestämde att vi skulle äta ute och han bjöd, så gullig! sen så gjorde vi inte något speciellt resten av dagen. igår (onsdags) så firade vi Kajsa oså. och sen vid 8 så tog jag o Thor bussen in till Västervik och kollade på world war z. Den var jätte bra! sen vid 11 någon gång så kom hans mamma och hämtade oss då vi åkte hem till honom. nu har vi precis vaknat och ska snart hitta på något!


03:00

Gick ut runt 9 någon gång och mötte adam och alex, vi drog till Åby och satt på ett tak där och snackade och skrattade som tusan! Sen gick vi hem till alex och chillade där i några timmar och vid halv 3 så skjutsade dom hem mig men dom stannade en stund också! Min kväll har alltså varit jätte bra,godnatt!


måndag

idag har jag inte gjort något speciellt alls. några från Australien som vi känner har kommit hit så har mest varit med dom. nu ska vi kolla på film och sedan drar jag till Hammar och badar med alex och adam! Imorgon ska jag träffa Thor tror jag.


vis dagarna

orkar inte skriva exakt allt vi har gjort, men mest var vi hos Jesper och Bastman och vid stan. hade kul iaf alla dagar! Idag är det söndag och jag och Thor har precis vaknat och ska snart fixa oss och sen gå hem till mig för min bror fyller 20 år, grattis!


8 juli

igår så var jag i odensvi som sagt med thors föräldrar och kollade på cupen. Tyvärr så åkte tjust ut i första matchen och vff vann. sen åkte vi hem igen då vi grillade och sen åkte vi till Hammar och badade med samer en stund! efter det vid 9-10 kanske? Så cyklade jag och Thor hem till mig då vi fixade till lite mat och satte oss i soffan och tittade på film. Idag har vi inte gjort så jätte mycket. vi gick en promenad en stund och sen åt vi på en restaurang och sedan drog vi och badade med adam! sen gick jag och Thor hem var och för sig. Första gången på sommarlovet typ :o :-( men kanske ska till honom senare! nu sitter jag och kollar på prison break och ska väl göra det tills Thor hör av sig :)


söndag

Igår på kvällen drog jag och Thor hem till honom och grillade med hans familj och deras vänner. Jätte mysig kväll med kubb spelande osv. vi somnade ganska tidigt och idag gick vi upp vid 10. Han har redan dragit till Odensvi där han ska spela cup och snart ska jag och hans föräldrar också åka dit. kram!

https://cdn1.cdnme.se/2930942/6-3/pic_51d936eee087c33702a81257.jpg" class="image">


this is your time to make it better

I onsdags åkte jag och Kajsa till affären vid 2 då vi hämtade upp Thor också, vi åt tacos och sen cyklade vi ner till syn optikern där Thor skulle kolla sin syn för körkortet. sen drog vi till Hammar och va där med Emma adam och alex. När dom hade dragit så åt jag och Thor på restaurangen där, mysigt! Sen stack vi hem till mig och kollade på en film och sedan somnade vi. igår (torsdags) så hade vi 8 månader tillsammans! Hela morgonen tog vi det bara lugnt och sen gjorde vi hemma gjort pizza med hela familjen och sen badade vi med diddi och Kajsa också. efter det drog Thor på träning då jag inte gjorde så mycket mer än att städa mitt rum men sen när han kom tillbaka så cyklade vi ner till affären och köpte lite gott och sen mötte vi Emma och mela också på vägen. vi gick hem till Emma och bara chillade där hela kvällen! runt halv 1 eller något så cyklade jag och Thor hem till honom och kollade på film och myste.


det jag köpte i Linköping


prison break

hela morgonen har jag kollat på prison break. Sen grillade jag med min familj och sen kom Malin,Emma,Elin och Melinda och hämtade mig då vi åkte till Hammar och badade! när jag kom hem igen så fortsatte jag att kolla på prison break. nu är klockan 21:00 och jag väntar på att Thor ska ringa så ska vi dra och bada med samer och zeid ! sen sover han hos mig tror jaaag


1 juni

igår så åkte jag och Thor in till stan på dagen, vi käkade på corner med min bror och sen gick vi och kollade på bio med Sanna love, noa och kv. vi tittade på after earth, tyckte inte att den var så jätte bra. men sen gick vi hem då vi kollade på film och sen somnade vi. idag gick vi upp ganska tidigt då vi gick till corner och åt frukost haha! och sen gick vi lite på stan innan vi mötte upp mela och Måns. vi gjorde inget speciellt. men sen gick vi hem igen då jag åt och sen tog vi bussen in till gamleby. nu har jag kollat på ett super natural avsnitt med Kajsa och ska snart sova tror jag.