Underbar helg

I lördags träffade jag som sagt Thor framåt kvällen. vi kollade först på någon film och sen gick vi ut och träffade några! sen igår kollade jag på hans match, tyvärr förlorade dom med 0-2.. efter den åkte vi upp till hans lägenhet i Åtvidaberg där jag även sov över! vi hade det jätte mysigt, gick och handlade och lagade god mat tillsammans oså! sen myste vi bara resten av kvällen!


redan helg

igår slutade vi skolan vid 1 då jag åkte till gamleby. Runt 7 så kom Thor till mig, vi myste och kollade på film osv. idag vaknade jag redan vid 8, nu ska jag in till stan en snabbis och köpa ett par saker och sedan hem till gamleby igen! tror jag ska träffa min pojkvän idag med.


torsdag

idag slutade vi vid 3 då jag och Therese tog sällskap hem, slutade med att vi stod och snackade om allt till 4 ungefär haha! men väl hemma så satte jag på mig myskläder och kollade på teen Wolf tills klockan blev 7 då jag gick ner till stan och var med mela och några i några timmar. när vi skulle hem så mötte vi upp samer och Olle påvägen, då vi följde med dom till Andreas ett tag. nu har vi precis kommit hem och ska gå och lägga oss !


onsdag

igår åkte jag och mela till gamleby och sov där. imorse fick vi skjuts in till stan då vi åkte till Lysingsbadet för att ha utedag med klassen! det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli! sen gick vi tillbaka till skolan och jobbade till klockan 4, då vi slutade. nu är jag med Emma. Medans hon sover kollar jag på en serie haha..


första och andra dagen i skolan

igår så gick vi bara runt i skolan med klassen oså. Tror den kommer bli bra! har ju mela i klassen också <3333 Men vi slutade vid 12 typ då jag och Emma gick lite på stan och sen åkte vi hem till gamleby och packade och sedan tillbaka till stan. Då vi fick gratis pizza. Och sen va vi med Calle på kvällen. sen somnade jag och Emma ganska tidigt! idag äre andra dagen i skolan och jag börjar vid 09:40, skönt !


sista dagen på sommarlovet

Medans Thor är och handlar så tänkte jag passa på att blogga. igår så träffade jag Thor runt 7 då vi gick till parkfesten där det var massa uppträdande, jätte mysigt! vi kom hem runt 01:00. då vi vart utlåsta haha.. men sen somnade vi ganska direkt. idag har vi inte gjort så mycket. Snart ska vi åka till Åtvidaberg för Thor flyttar upp idag :-( och sen kommer mela till mig och sover över!


onsdag

igår så åkte jag in tidigt till stan för att vara med mela, hennes mamma kom och hämtade oss ganska direkt då vi åkte ut till stugan och målade hennes friggebod, känner 500kr på det så inte så dåligt! var där ute hela dagen/kvällen tills mamma kom och hämtade mig. idag så har jag bara kollat på teen Wolf och snart ska jag ta bussen till bynn och vara med Thor!


bästavän är hemma!

mela kom till mig vid 11 imorse ! då vi pratade om allt roligt hon hade varit med om utomlands och allt som har hänt här! saknat henne så jävla mycket!! sötisen sover just nu haha.. snart så ska vi åka till affären och köpa mat och sen ska vi nog träffa Emma också! sover hos min pojkvän ikväll också, bättre kan inte dagen bli 💞 fick en body mist från henne också!


We are the perfect two

nu ska jag ut i regnet och möta Thor, tror jag sover hos honom ikväll!


fråga och svar

fick en fråga vad jag ska gå på gymnasiet. Jag ska gå samhäll/beteende :) !


.

igår var jag ute med Alex och Adam på kvällen. Runt 11 gick vi hem till mig och bakade kladdkaka och spelade pingis. dom drog runt midnatt då jag somnade på en gång! Idag har jag varit med min älskling tills han skulle träna. har precis pratat med honom i telefon ett tag och nu tänkte jag gå och lägga mig!


Måndag

igår så var jag och Emma framme i Västervik vid halv 7, vi gick till fågelbäret och mötte Gustav, sebbe och David. sen cyklade vi ut till korpa där några andra var. efter ett tag så cyklade alla hem till sebbe, där vi bara chillade på hans altan oså. jag och Emma sov hos en kompis och idag vid 8 på morgonen tog vi bussen hem igen. Vet inte vad jag ska göra idag men det blir väl att slappa!


hos Thorén

igår var jag med mela hela dagen, vi var på stan ett tag och åt glass och sedan drog vi på ett pool party ! sen tog jag bussen till Thor på kvällen. Nu har vi precis vaknat, vet inte vad vi ska göra idag men det är sånt som märks !


torsdag

sov hos Thor inatt, gick hem vid 8 för att han skulle sommar jobba, precis som jag har gjort alla andra dagar! åkte till Västervik vid 11 då jag åkte och handlade med mamma, sen träffade jag mela en Stund då vi pratade om massa! Världens bästavän. Efter ett tag kom även nea och Nattiz. Just nu ligger jag i sängen med min lillebror. Första gången vi ska sova ihop! imorgon ska jag på ett pool party med familjen och sedan ska jag till Thor o sova där! Och på lördag morgon ska vi till hans lägenhet i Åtvidaberg och flytta in hans möbler...