This is the way they'd love, if they knew how misery loved me

har legat i sängen hela morgonen, drog inte in till skolan Idag för jag känner mig yr och har ont i magen. Nu väntar jag på att mamma ska komma hit så ska jag följa med henne hem! Så idag ska jag inte göra någonting! imorgon är det Valborg och då ska jag vara med världens bästa


söndag

var hos Emma igår hela dagen tills 5 ungefär då jag gick till Thor, vi åt pizza och sen cyklade vi till affären för att köpa godis och sånt, sen när vi kom tillbaka till honom så klippte vi buskar på hans trädgård ;) efter det åt vi mat igen och sen chillade vi bara. vid 9 drog jag och mötte Emma, vi gick hem till henne och hade myskväll med hennes familj :) nu är klockan halv 10 på morgonen och jag väntar på att Thor ska komma hem så ska vi spendera dagen tillsammans!


bästa kvällen!

nu är klockan 01:00 och jag o Emma kom precis hem till henne! ison och fille var heeeelt grymt!! vi kom hem runt halv 12 kanske då vi gick ut på en gång och träffade Thor, samer och Olle ett tag, nu ska jag och bästis sova med ett leende på läpparna. godnatt!


on tha bus

Är påväg in till bynn där jag ska möta Sigrid och Emma! vi ska fixa lite saker innan vi drar in till Västervik! Först på en förfest och sen drar vi och kollar på ison och fille! och sedan sover jag hos Emma! Awesomeeeee


Basel - Chelsea

har precis kollat Basel mot Chelsea, 1-2 blev det! idag har jag inte alls gjort mycket. träffade Thor i typ 10 minuter och sen gick jag hem till Kajsa och packade till mamma och åkte hit vid 8, sen dess har jag duschat och kollat fotboll. imorgon är det fredag och har bara matte muntligen i nationella och sen har jag helg, äntligen!


fight for what you love, learn from your mistakes

mela sov hos mig inatt, vi bakade muffins och kollade på film! slutade vid halv 2 och nu är jag hos mela medans hon är på gymet och väntar på min buss som går om två timmar. ska träffa Thor ett tag och sen ska jag hem och kolla på 90210! :) fula bilder från idag


Solfläck

sitter just nu i skolan på min och melas "solfläck" haha med miccan.. precis haft nationella och funderar på att dra hem, mela kanske följer med hem och sover hos mig annars ska jag inte göra någonting idag!


Tisdag

Gick hem till mamma direkt efter skolan och tog hand om min lillebror till halv sex, har även lyckats ta sönder min mobil ännu mer, känns skit bra.. Ska inte göra något idag, ska sova bort hela kvällen. Imorgon är det nationella också, ååh döda mig


emmsans place

Skolan idag var jätte rolig, världens bästa klass! Tog bussen vid 3 då jag gick hem på direkten och thor kom också! Vi hälpte till med maten och så och mest chillade, Tog sällskap med honom hem till emma, där jag är just nu och ska sover här inatt! yeey, Imorgon kanske jag ska vara med mela och emma! Nu ska vi kolla på oth och sen natta ;)
 

Practice makes perfect

min blogg app har inte fungerat så har inte kunnat bloggat, har varit med Thor hela helgen, igår kom Kajsa och hämtade mig vid 11 på morgonen då vi åkte och handlade och sedan drog vi hem och satte oss i solen hela dagen! runt sex kom Emma och mela till mig då vi snackade och hade det bäst som vanligt! vi gick och la oss runt 11 och nu sitter jag i skolan forever alone för jag har rast medans alla andra har spanska, och har rast i 1 timme till, kul... efter skolan ska jag kolla på ett 90210 avsnitt och sen ska jag grilla med thor och familjen!

heeeelg yeeey

hade prov sista lektion och vart klar fort så slutade vid 2 idag, skönt! Kajsa kom och hämtade mig då vi åkte till ogräs och köpte byxor till mig! Sen åkte vi hem och åt mellan mål. Nu har jag precis rensat garderoben ännu en gång haha.. idag ska jag inte göra någonting'


spring

igår vid 8 kom Emma och hennes mamma och hämtade mig så följde jag med dom hem och stannade över natten! idag i skolan har jag haft äp igen i engelska muntligt. och ända sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit. Emma kanske sover här inatt också, puss !


-

nationella gick sämre idag än vad det gjorde igår, vi hade två timmars rast då jag timmy Alex gabbe och sölve tog mopparna hem till Alex och fixade något och sen åkte vi till Acapulco och åt! började vid 12:20 då vi hade matte och mentorstid och sen sista lektionen så fick vi gå hem, men jag Ajsa Eric Gustav och några andra stannade kvar i skolan ute i solen och sen vid 3 tog jag bussen hem då Thor var hos mig! Han har precis dragit hem och nu ska jag kolla på 90210 och sen kanske Emma och mela kommer och sover hos mig'


20:30

skolan har varit rätt så seg, eller bara på morgonen då vi hade nationella i två timmar, tyckte det gick sådär! och sen fick jag rätt så mycket energi så var glad och hoppade omkring hela dagen tills vi slutade haha. men slutade vid 3 då jag satt kvar i skolan med Eric och Timmy och väntade på att mela skulle träna klart, vi drog till stan och kollade runt och sen hämtade vi min lillebror som var jätte glad över att det var vi som hämtade honom, cute! Nu har vi bara pluggat och chillat typ och snart ska vi bada tror jag och sen sova, seg dag imorgon också med nationella...!


90210 <333

ända sen jag kom hem vid 4 har jag bara kollat på 90210, haha har blivit mitt liv typ.. Men nu ska jag duscha och sen ska jag fortsätta kolla på det, imorgon är det nationella i so, verkligen inte taggad..


no matter how hard i dig, they always see right through me

har varit med Thor hela dagen! vi gick ut och körde fotboll ett tag och satt ute och solade. sen gick vi in och hjälpte till att laga mat! mela och hennes familj + Emma kom förbi och hämtade upp mig vid 8 ungefär och sen följde jag med dom hem! Just nu ligger jag och mela i sängen och ska snart plugga so resten av kvällen tror jag, puss!


kensbsksjdb

är med thoshan och han sover hos mig idag :-)) nu ska vi ner och baka sockerkaka :-))))) haha


skuuulan

Slutade för en halv timme sen och sitter fortfarande kvar i skolan med Ajsa och Gustav! ska vänta här en timme på att mamma ska komma och hämta mig.. ska inte göra någonting idag bara vara barnvakt åt min lillebror samyboi!


Niondeifjärde

skolan var helt okej idag också! hemkunskapen och idrotten var jätte roligt! slutade vid halv 3 men stannade kvar i skolan ett tag och väntade på Emma så vi kunde åka buss tillsammans. Nu har jag precis ätit tacos och ska snart bada med Kajsa och diddi och sen ska jag bara kolla på 90210 resten av dagen, imorgon ska jag vara med världens bästa!


Måndag

var med Thor igår och vid 10 gick jag till Emma, vi kollade på ett oth avsnitt och sen låg vi bara och pratade tills vi somnade. Skolan rullade på ganska bra idag.. ända sen jag kom hem har jag kollat på 90210! Emma kanske sover hos mig ikväll, hoppas hon kan rädda min dag idag iaf!


What if we ruin it all, and we love like fools?

 
sitter just nu med mela hos henne och vi håller på med lite saker ;);););););););) Vid 9 ska vi på bio med 3 andra främlingar ^^ och sen sover jag hos henne inatt, yippi yeey

en till hel dag med bästavän

Emma och jag drog som sagt och kollade när 96 laget spelade mot Hultsfred, 10-1 blev det ! efter det kom Kenny och hämtade oss för vi frös så jävla mycket och nu har vi precis badat våra fötter och snart ska vi kolla på någon film med min familj :) imorgon vet jag inte vad som händer men ska iaf vara med Emma igen! Slänger upp några jätte "fina" bilder från nyss


stand up, until you're dead

 
 
 

melfish

imorse vid 10 fick jag och Emma 2 minuter på oss att fixa oss om vi ville till stan haha, men när vi var vid stan så köpte jag en ny skinjacka, äntligen !! men sen vid två åkte vi till gamleby med åsa då vi fixade lite saker hos Emma och sen fick vi skjuts tillbaka till Västervik igen, nu är vi hemma hos mela och väntar på att klockan ska bli 7 då vi ska dra och kolla på fotboll (Y) och sen ikväll kanske vi ska grilla med Sigrid och Henke o några. och sen sover jag och Emma hos min mamma ikväll! Puss


22:48

Nu kom jag och Emma precis hem till henne efter en rätt så bra dag! kommer somna närsom, så natti nattii


spring

Emma sov hos mig inatt, vid 10 imorse drog jag till Thor och var med honom tills han skulle åka. Sen kom Emma till mig då vi fixade oss och nu sitter vi på bussen påväg till Västervik, och ska träffa några ! vi ska vara där hela kvällen och sen sover jag hos Emma inatt. Puss


Onsdag

åkte in till Västervik igår vid 6 då jag var en stund med Emma och sen vid kvart i 9 när Thor kom så gick vi till affären och köpte något gott tills kvällen, då vi kollade på sagan om ringen hela kvällen igen hehe.. idag har vi varit ute och lekt med min lillebror och sen runt 5 åkte vi hem till gamleby och jag gick hem och han till sig. kanske ska till honom ikväll igen för från och med imorgon kan vi inte ses på en vecka, jobbigt!


2/4

sov som sagt hos Thor inatt. vi hade sagan om ringen maraton och såg på det ända tills vi somnade! idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och fortsatt att kolla på sagan om ringen. Tar bussen in till Västervik vid halv sex till mamma och sen vid 8 kommer thor också och så sover vi där inatt!


summer feelings

i lördags så kom Thor till mig runt halv 10 då vi kollade på film och han fick påskägg utav mig och sen ett utav min familj :). igår så skjutsade pappa in oss till mamma där vi åt mat och fikade och fick ännu ett påskägg haha.. sen vid 18:00 gick vi på bio med Bang också! Vi såg på trollkarlen från Oz, den vart rätt så bra! Den slutade vid halv 9 ungefär då vi gick till corner och käkade sen tog vi bussen till bynn igen och var med Edwin,Christopher och fille! Somnade tryggt i älsklingens famn runt halv 1 och idag vaknade vi vid 9 ungefär och nu ska vi snart gå ner och äta frukost! ingen aning om vad som händer idag men ska iaf ut och springa med Kajsa ett tag och sen ska jag sova hos Thor. Puss!