hejsvejs

igår var jag med mela Emma och Jesper ! vi var i en leksaks affär och "lekte" lite haha. sedan gick vi och kollade film på mejeriet med ante Bovin också. Sen gick jag o mela hem till mig då vi kollade på tv och sen gick vi och la oss ! idag är det onsdag och då ska jag åka till gamleby och vara med Thor hela dagen !! <333


rubriker assz

Thor sov som sagt hos mig inatt. När han kom till mig vid ungefär halv 10 så bakade vi dumlegrottor och badade ! Sen laddade vi ner en film, fast båda hann att somna 5 minuter efter att den börjat haha. idag vaknade vi vid 9 tror jag ? då vi låg Kvar i sängen ett bra tag sedan gick vi upp och gjorde frukost ! Sen åkte han på träning. Då jag passade på att städa mitt rum och kolla på pretty little liars ! Thor kom till mig sen igen vid 4 någon gång då han duschade av sig och sen åt vi, tog lite " fina " kort och hade det bra ! han gick vid halv 8 då jag åkte in till stan ! ligger just nu i sängen hos mamma och ska snart snacka Skype med thården..


He offered her the world she said she had her own

 
Slutade skolan igår vid halv 3 då jag och emma gick på stan, fixade en present till thoschan ! så nu slipper jag stressa över det hihi. Vi tog bussen hem vid 5 då jag gick hem och åt o packade sen skjutsade pappa mig till thor ! Vi gick till affären och köpte godis, Sen gick vi hem till honom igen och kollade på film o myste ! Idag vaknade vi vid 9 då vi låg kvar i sängen i typ två timmar och brottades haha. Sen vid 12 så fick jag skjuts hem utav hans mamma, Nu är jag med emmsaaaaaan. Vi ska hitta på något nu ! Vid 22:00 ska jag och kajsa hämta thor så sover han här inatt !

130124

fick bli en sötis bild på mig o ynnaf.
 
Åkte inte till skolan idag för att jag kände mig sjuk imorse men nu är det iaf lite bättre ! Har precis kollat på tarzan och sovit lite. Nu ska jag hoppa in i duschen o städa och sen fixa frukost o kolla på pretty little liars ! Thor slutar vid 4 så kanske blir att vara med honom idag igen innan hans träning. Och helgen ska nog spenderas med honom igen eller så ska jag vara med emma och några !

Only know you love her when you let her go

Sov över hela min helg med den bästa ! Och idag var det en ny Skolvecka. Sucks.. så trött på hela pluggandet ! men slutade vid tre då jag och mela gick till Åhmans och åt ! Sedan kom även Preusse och några andra. Sen åkte vi till gamleby och var med Thor i typ två timmar, sen fick vi skjuts hem till mig. då vi käkade buffleving, heter det så ? och annat gott ! nu ligger jag och mela i sängen och ska sätta på filmen i spit on your grave. Så bra ! imorgon Vet jag inte vad jag ska göra men Emma sover iaf här imorgon.


perfect soulmates

Gick inte till skolan idag för jag var så jävla förkyld så stannade hemma istället och kollade på pretty little liars. Runt halv 3 så kom till thor till mig då vi typ sov hela tiden haha. hade smittat honom inatt också så nu är han också sjuk :p hähä..sfökjeö Aja vi åt iaf mat sedan med min familj sen gick han hem. Sen dess har jag inte gjort så mycket men nu ska jag gå ut och mysa med min familj eftersom pappa kom hem idag och åker redan imorgon ! puss
 
 
 
 

15 januari 2013

 
Sov hos mela inatt, vi gick hem till mig efter skolan och sov till typ 6 haha. Sen gick vi till mcdonalds och åt, sedan gick vi hem till mig och packade och sen till henne ! Skolan idag har inte varit så jätte bra. Har varit riktigt förkyld och haft ont i huvudet men gick till skolan ändå så att jag kunde träffa min bebo idag ! Så efter skolan åkte jag hem till honom. Vi åt varma mackor och kollade på lejonkungen 2 ! Nu vid sex skjutsade hans pappa hem migoch thor drog på träning. Så nu ska jag bara packa, duscha osv och sen kommer dom och hämtar mig då jag sover hos älsklingen inatt. mys !
 
 

it's complicated

I fredags var jag med thor då vi firade isabel med min släkt. Han gick hem runt 12 då jag somnade direkt. Igår så var jag med emma ett tag. ungefär i en timme så vi satt bara och pratade om allt möjligt ! Sen runt 8 kom pojken till mig ! då vi myste framför tvn med min familj ! och hade det hur bra som helst, like always. Idag vaknade vi runt 10 då vi gick ner och åt frukost sen drog han till sin fotbolls träning och medans han var borta så passade jag också på att träna lite ! Nu tror jag att han är påväg hit igen då vi ska duscha och äta och sen får vi se vad som händer idag !bästis sover iaf här inatt
 

If it hurts this much Then it must be love

Har inte bloggat på några dagar men igår var jag med Thor, bästa dagen på länge ! Tog sällskap med honom när han skulle hem för jag skulle till Emma. så kom till Emma runt 10 och sen somnade vi skönt bredvid varandra ! idag har jag varit med min bästis ynnaf kramde (Fanny edmark). vi har gått på stan och letat presenter hela dagen. Tog bussen vid 5 och nu väntar jag på att Emma ska komma hit så sover hon här inatt ! awesome <33 hela helgen Ska spenderas med min bästa ! och måste bara tillägga det här.. avundsjuka bitchar kan gå och dö.


You tell me that you need me, Then you go and cut me down

 
sov hos Thor inatt. Idag kom kajsa och hämtade oss runt halv 2 då vi åt mat och myste framför pretty little liars ! Han gick vid 5 någon gång och sen dess har jag bara suttit och kollat på serien. Nu ska jag äta och umgås med familjen puss.

I don't know what it is about you. Maybe it's the way nothing else matters when you're around, or how you make me smile more than anyone has

.
 
 
 
 
.
.
 
Vid 21:00 så drog jag och bästis på bio och kollade på mammas pojkar. haha det var seriöst den dåligaste filmen jag någonsin har sett ! Efter den så gick vi hem till mela och nu sitter jag här med henne och emil ! Nu ska vi ladda ner en film och sen baka ! sover över med dom två ikväll också :* Och imorgon runt 13:00 får jag skjuts utav thors familj till bynn där jag spenderar min dag/natt med min pojke ! 

lindköping with my boy :*

Vi åkte som sagt till lindköping tidigt imorse då vi shoppade,åt ute, dampade omkring haha. Och lärde känna hans familj lite bättre också ! så dagen blev jätte mysig ! Vi kom hem runt 8 då jag o Thor bara tog det lugnt sen åkte jag tåg till Västervik. Så nu sitter jag och kollar på tv och ska snart sova ! imorgon ska Thor komma in hit också och sova här då vi ska gå på bio osv, vi har även redan två månader imorgon !!


onsdag

gick till Thor igår runt 1 på natten och sov hos honom ! Tog bussen in till stan vid 5 då jag var med bvän ! ( Micaela ). just nu sitter jag hos mamma och kollar på tv och väntar på att Thor och hans mamma ska komma och hämta mig sen åker vi hem till dom och jag sover även där inatt igen ! sen imorgon åker vi och hans familj till lindköping !


love is sweet when it's new, But even sweeter when it's true. I love you

firade nyår på bästa sätter igår med världens underbaraste pojkvän och familjen + släkten ! hade det jätte mysigt och roligt. Självklart gick min nyårkyss till Thor :') han sov hos mig inatt och idag har vi vara degat hemma och kollat på pretty little liars. sen kom även Emma. Jag hade tydligen slagit vad om en sak och sen förlora så var tvungen att springa ute i snön i bikini och skor.. Som tur var så följde Emma också med på det haha ! Medans Thor och Kajsa satt inne och kollade på oss. Slutade med att jag ramlade och fick 100 köttsår på kroppen så var tvungen att går runt med en salva resten av dagen på typ hela kroppen. Great (y) sen gick jag Thor och Emma in och badade ! nu är klockan ungefär 23:30 och Thor har precis åkt hem och jag saknar honom redan så tror jag ska sticka iväg till honom nu och sov där !