bilder från idag


lördag

Jag och Fanny sov hos Emil igår, vi snackade om allt och hade jätte roligt! idag kom mamma och hämtade mig och Fanny vid halv 2 tiden då vi drog hem till mig och bara chillade. Sen efter ett tag så skjutsade hon oss till skatehallen men vi där bara i typ 20 min för att det var drygt, så vi gick ner till stan och mötte upp Sanna Noa och love. Vi gick sedan hem till mig och har varit där tills nu! Nu ligger jag och Fanny i sängen och ska snart sova! Och jag har inte ginger hår som det ser ut på bilderna.. Utan det är ljuset..


08:26

Igår så drog jag och mela hem till Anton och var där ett tag sedan mötte vi upp Carlstedt, och jag fick en present utav honom, naw! men sen drog vi hem till mela och kollade på film hela kvällen och tillslut så somnade alla 3 på varandra typ haha.. Men Alex drog ungefär vid halv 3 då jag och mela fortsatte sova! Nu ska jag gå på lektion, bloggar mer sen!


15 dåvaaaa

 
När jag kom till skolan imorgon så var hela mitt skåp pimpat med ballonger och massa skämliga bilder på mig haha.. och mina fina vänner sjöng även för mig! Efter skolan så drog jag hem till mig då min släkt kom och firade mig. fick massa smink,pengar,jacka och några andra saker. Nu är jag hemma hos mela och väntar på att hon ska komma hem från simhallen och sen ska vi antingen träffa anton och gurkan eller carlstedt!

-


rubrik..

Igår var det måndag och en ny Skolvecka.. That sucks.. Men iaf efter skolan så hjälpte jag mamma med att flytta möbler och sen kom mela till mig då vi bara chillade och sen efter ett tag kom Carlstedt också! Vi kollade på hitta nemo och skrattade rätt så mycket hehe.. men sen efter ett tag så kom Anton också! Alex drog hem och käkade och mela drog också efter ett tag då jag och Anton bara tog det lugnt! Han drog ungefär vid halv 11 då jag somnade direkt typ. nu är det tisdag och klockan är 08:30, ska egentligen dra och vara med på friluftsdagen eller vad det är men skiter i det för vädret är inte det bästa och är också även förkyld så ska dra till skolan och hämta massa plugg som jag kan göra hemma istället! och sen kommer även Alex hit snart och gör mig sällskap eftersom han inte heller ska vara med!


Visa ditt intresse eller förlora mitt.

igår runt sex så kom ett gäng moppekillar och hämtade mig och Fanny här i bynn, sedan åkte vi ut till odensvi där Albin,ante och massa andra killar var och lanade! när vi kom fram så bastade vi typ på en gång eftersom det var så jävla kallt att åka ända dit! Sen så chillade vi hela kvällen. Nu kom jag och Fanny precis hem till mig och idag får jag se vad som händer, kanske åker in till stan för att träffa Anton!


-

Nio frågor om dig själv

Vad heter du i andranamn? - maddelene

har du några piercingar? var? -hål i öronen bara

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon 

väljer du filmkväll framför utekväll? - ibland

din sämsta egenskap? - att jag blir lätt irriterad på folk.

är du dag eller nattmänniska? - båda och 

vad har du på dig just nu? - det jag hade på mig i skolan.

är du nöjd med ditt utseende? - har mina dagar

vad vill du ändra med ditt utseende? - några saker

Fyra frågor om kärlek

är du i ett förhållande just nu? - ja

har du varit kär på riktigt någon gång? - ja två gånger.

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske

vad för sorts killar faller du för? - badboys...

Tio frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - ingen

vem skulle du vilja träffa just nu? - anton

vem saknar du mest just nu? - anton

vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - matilda carlsson tror jag

vem krama du senast? - emil

vem står dig närmast? - micaela,fanny

vem vill du träffa oftare? -  mela

vem är mest partyprisse? - preusse haha!

vem ringer du när du är ledsen? - Mina närmaste, fast brukar inte ringa

vem är snyggast? -  alla '

Din mobiltelefon

vilka finns på "inkomna samtal"? -många

vem ringde dig senast? - fanny

vem smsar du oftast med? - fanny eller anton

vad stod det i senaste smset du skickade? - ''bra diss''

vad har du för bakgrundsbild? - på mig och anton

vad står det på anteckningar? - mycket

vem ringde du senast? - ingen aning  

vad har du för mobil? - iphone 4s

spelar du wordfeud? - haha nej skit dåligt spel


Farligheter

snusar du? - nej

har du snott något från en affär någon gång? - nån gång 

brukar du röka?-  nej

 har du tagit droger? -  aldrig

känner du folk som tar droger? - nja, röker på 

har du blivit stoppad av polisen? - tror jag inte

har du druckit så mycket att du spytt? - ja en gång.

dricker du alkohol varje helg? - nej

skulle du kunna testa droger? - nej

skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger?- kanske

har du varit i slagsmål någon gång? - nej

Random

sover du med dörren öppen eller stängd? - stängd

har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - ja.

tror du två ex kan vara vänner? - vene, det kommer alltid vara något mer..

skulle du vilja vara berömd? - mabye baby

har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - ja

skulle du ha sex med den personen du senast fick sms av? haha ja

brukar du tänka innan du talar? - ibland

känner du någon som är oskuld? - hah ah

skulle du vilja tatuera dig? var? - kanske, en liten isf

har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - ja det mesta iallafall 

skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - ja ?

tror du andra tycker illa om dig? -  haha bor i västervik, alla tycker illa om alla typ..


Promise me that you never leave me, becuse boy you are My heart now.

Haft en sjukt bra dag älsklingen! han kom till mig efter skolan då vi låg i sängen och myste och hade hur kul som helst! alltid retas med varandra haha.. Men vi hann även med att kolla lite på one tree Hill, eller ja jag försökte men han vägrade typ.. vid halv 10 följde han mig till bussen och nu sitter jag på den och håller på att somna haha.. skolan idag gick också hur bra som helst idag, hade prov oh hade alla rätt!! imorgon vet jag inte vad som händer men det är sånt som märkt, godnatt


tisdag

Slutade vid halv 3 då jag och Emil drog till Willys för att köpa b&j!! sen skjutsade han hem mig då Anton kom! vi gjorde väl inte så jätte mycket, lyssnade på musik och myste bara. kan vara skönt det också eftersom jag var sjukt trött idag! men sen vid 5 följde han mig till bussen och sen åkte jag hem. när jag kom hem åt jag fin middag tillsammans med min familj sen kollade vi på film hade det jätte mysigt! nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon får jag se vad som händer. Antingen ska jag träffa Fanny eller Anton!


08:30

Igår drog jag och mela ut och träffade några moppepojkar! vi drog till ett ställe vid vattnet och satt där med en brasa och hade det bra och kul! När vi kom hem så chillade vi bara. nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion börjar som inte börjar förens om timme... Idag ska jag träffa Anton tror jag!


Bestfriends? More like sisters.

Massa sötis bilder på mig och melan som vi tog nyss! efter skolan så tog jag och mela bussen hem till mig då vi käkade oså. Nu har vi precis duschat och väntar på käk och sen ska vi dra ut och träffa några grabbar!!


sometimes we are like stars, we fall to make someone's wish come true



 
Sov hos fannii bänny inatt, vid 9 igår drog vi och hämtade hennes syskon och sedan gick vi hem till dom då deras föräldrar hade en överraskning! dom har skaffat en skiiiiiiit söt hund, är verkligen kär i den! Men sen så tog jag och fanny det bara lugnt och kollade på eva och adam osv. Vi somnade rätt så tidigt och vaknade vid 10 idag, nu har vi precis ätit frukost och sen så får vi se vart dagen leder! antingen ska jag träffa anton eller preusse!

lördag 15:00



min fredag spenderades med dom bästa! gick till skolan till två bara och sen väntade jag på att fanny skulle sluta så drog vi hem till henne och tog det lugnt, sen efter några timmar kom också emil hit! vi drog till netto och köpte massa onyttigheter till kvällen sen så mötte vi upp anton och gick sedan hem till emil och chillade. Somnade bredvid min pojk och dog lite utav garv haha, vi är så omogna tillsammans haha.. ;) men sen så vaknade vi vid typ åtta?! låg kvar i sängen och myste osv i några timmar sen gick vi upp och gjorde pommes! Just nu ligger jag i bästaväns säng och väntar på att hon ska duscha klart, sen ska jag även klippa och färga håret, tror att jag ska färga ljusbrunt! alltid kul med lite förändringar ju! 

Bättre vän kan man inte ha än dig!

Efter skolan drog jag och Fanny ner till stan och letade prao, men vi hittade typ inget bra haha.. sen gick vi hem till mig då även Anton kom och gjorde oss sällskap! vi kollade på film osv, sen lite senare kom även Andreas! det vart jävligt mycket skratt och Stim haha.. Men så är det när man är med dom bästa ! Anton och Fanny följde mig även till bussen vid halv 10. nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Imorgon ska jag nog träffa min pojk och kanske sova över med han Fanny och Gustav! puss godnatt


Trodde aldrig att jag skulle hitta den rätta tills jag fann dig.

Anton kom och hämtade mig i skolan då vi åkte hem till honom och tog det lugnt och snackade om allt typ. sen lite senare kom även Fanny och Gustav, vi åkte hem till mig och köpte pizza osv. Nu har dom precis dragit och nu ska jag hoppa in i duschen! ha det bra allihopa!


Some die Young

runt halv 8 idag kom Anton och hämtade mig då vi åkte till kvännar skolan och väntade på mela. Vi drog sen hem till honom där vi mest chillade och snackade oså :) sen bjöd hans familj på fruktsallad, snällt! kom hem vid 10 ungefär och nu har jag precis fixat iordning mig och ska snart gå och lägga mig! Hare gött


Måndag

Idag efter skolan så var jag med Fanny,Anton,Andreas och Gustav. Vi skatade bara och chillade typ. Kom hem vid 8 och nu har jag kollat på tv med min familj hela kvällen! imorgon ska jag träffa Anton Fanny och Gustav och hitta på något! skriver mer när jag har tid, godnatt!


Fredag

Vi tog bussen in runt 7 då vi mest chillade och sen gick vi och köpte godis, sen lyssnade vi på musik och spelade biljard osv. Sen kollade vi på en film och efter det så gick vi och la oss, fast vi somnade inte förens vid halv 3 typ haha. idag vakande jag bredvid Anton! Och sen får vi se vad vi hittar på idag men dom ska iaf sova en natt till här, awesome!


It feels so damn right Whit you, baby you get me high

Som sagt drog jag och Fanny och mötte Anton,alex,Fredrik,Gustav,gurkan och massa andra moppe boys! Vi skatade och hade det jävligt chill. sen klockan 8 typ drog jag Anton Fanny och Andreas hem till mig och tog det lugnt och hade det lika kul som vanligt! Sen vid halv 10 följde dom med till bussen och sa hejdå till mig. Just nu sitter jag i bussen och smsar med Fanny och Anton. sen ska jag bara äta och sova! imorgon är det fredag då ska troligtvis Anton fanny Eric och Timmy följa med mig hem och sova hos mig!!


just call it what you want

 

fina gamla sötis på mig och bästis :')

Efter skolan drog jag och fanny hem till henne och firade hennes låtsas pappa janos, grattis! :D Sen nu har vi suttit här och garvat ihjäl oss för väldiiiiigt roliga saker :') men snart ska vi träffa några boys och vara med dom hela kvällen! låter great :D imorgon äre fredag då ska jag anton,fanny,eric och timmy till mig och sova där!! låter hur bra och mysigt som helst!
 

Massa sötis bilder från idag

Skolan idag har varit helt Great med bra folk! Efter skolan så drog jag Anton och Fanny hem till mig och var där ett tag och chillade. Sen åkte Vi hem till Fanny där vi åt och var där tills klockan vart sju då vi drog ner till mejeriet och lyssnade på när axel sjöng och spelade, grym! Andreas kom även dit lite senare. Sen gick vi hem till mig igen där vi tog det lugnt och dampade typ! sen vid halv 10 tog jag bussen hem och när jag var hemma gick jag och mötte upp Emma och sen gick vi hem till mig! Just nu ligger vi i min säng och ska snart sova tror jag! Imorgon ska jag träffa Anton och kanske fler! Sånt som märks men puss godnatt


Du är den perfekta killen jag någonsin har träffat

Hade lagdag idag med hela enheten, kommer inte direkt ihåg vad vi gjorde eftersom jag sov under hela skoldagen typ haha.. men slutade vid 1
Någon gång då jag och Fanny drog till Ellenkey för att träffa Anton! :d vi satt på mejeriet ett tag sen gick vi in och dansade lite. innan jag gick på bussen till gamleby så kom Anton,Gustav och två till för att vinka av mig :) gulliga grabbar och min fina bästavän :* (Fanny Edmark). När jag kom hem så åt jag lite och sen gick jag och mina bröder ut och bastade! Nu ligger jag i min säng och smsar med Anton och ska snart sova! Puss godnatt


baby you ligh up My world like nobody else

Kom precis hem från viken. Idag slutade jag vid 3 då jag Fanny Eric Timmy och Andreas drog till stan och åt och sen drog vi iväg och skatade. Senare drog alla hem förutom jag och Andreas, vi drog och mötte upp Anton! vi fortsatte att skata ett tag sen satt vi och snackade om allt typ! Skapligt skönt. Sen drog vi hem till mig och kollade på film och dampade typ. Sen följde dom mig till bussen vid halv 10. Nu ligger jag i min säng och ska sova! Godnatt


Lördag-söndag

Lördag: jag och mela satt inne hela dagen och sen senare på kvällen kom Fanny då vi drog ner till stan och käkade pizza! Sen var vi med Agaton,Anton,Gustav,arner, vi drog hem till mela lite senare där jag hon,Fanny,Gustav och Agaton sov. Vi somnade inte förens vid 5 typ haha.
Idag: så drog jag och Fanny till corner och åt sen gick vi till karstorp där Anton och hela gänget var och skatade. Nu kom jag och mela precis till mig och ska duscha och fixa till kvällen, puss!


Helt ok fredag!

Efter skolan så stannade jag och Fanny kvar på Ludde och snackade med Gustav och Arvid ett tag. sedan drog jag hem till mela där jag åt tacos med henne Malin och Emmy! Sedan fixade vi oss och sen drog vi bort till Jesper för lite trevligheter med bra folk! Sen drog jag och mela och mötte Agaton och fille som vi har varit med nu hela kvällen. Nu har vi precis tagit bort sminket och kollar på spirit!