min helg

min helg har varit super bra! Ifredags firade vi mig som sagt och sen i lördags tog jag och Thor en tidig buss till Gamleby och firade mig där. Igår så kollade vi på två jackass filmer och sen tog vi tåget upp till åtvid, där vi först städade o lite och sen på kvällen på kvällen gick vi ut och åt på en jätte fin restaurang och maten var super god! Efter det gick vi hem igen och myste massa.
Idag tog jag tåget hem vid halv 7 och börjar inte förens 10 så just nu är jag hos mamma! Ikväll ska jag sova hos Emma med henne och melà!

Min födelsedag

Hej! igår hade vi studiedag och jag fyllde år då också!
Vaknade upp bredvid världens bästa kille, och sen åkte vi iväg med min familj och fixade lite saker.
fick en ny mobil utav Kajsa och pappa men den kommer inte förens om en vecka.. så ska vara utan någon mobil i en vecka nu!
Idag är det fredag, efter skolan så gick jag hem till mig där Thor redan var och sen kom min moster och firade mig.
Utav Thor fick jag 2 parfymer, 2 mössor, en tröja, olja till håret och godis såklart haha! är super nöjd!
nu väntar vi på att maten ska blir klar så ska vi äta och fira mig!
Imorgon ska vi fira mig med pappas släkt :) puss

Måndag igen

I fredags när jag slutat så kom Kajsa och hämtade mig och Therese ! 
Vi åkte till bynn där Thor redan var hos mig och sen kom även samer och Olle. Samer drog ganska direkt då vi andra gick till affären och köpte massa gott och sen gick vi till mig igen och kollade på film hela kvällen. 
I lördags gick jag och Thor hem till honom för att hans föräldrar har kommit hem från Grekland, fick ett jätte fint armband av dom! 
men sen var vi med Emma och Calle hela kvällen typ.. igår gjorde vi ingenting nästan. 
Men på kvällen åkte vi till åtvid där jag har sovit inatt! 

torsdag

som sagt kom Thor till mig. vi kollade på fotbolls match och myste för det mesta ! imorse gick vi till olika bussar, han till Åtvidaberg och jag till Västervik, vägrade släppa honom typ haha. Men idag har jag inte gjort så mycket alls, bara legat i soffan och kollat på one tree Hill !

be the man she needs

hela helgen så har jag varit med min pojkvän! i lördags så åkte vi in till Västervik och var hundvakt och träffade Therese och Micaela. sedan tog vi bussen hem till bynn igen och sov hos mig. I söndags så tog vi det bara lugnt och sen åkte vi upp till Åtvidaberg där vi mat och myste ! Igår (måndags ) så var det kort skoldag, slutade redan vid 2 och sen vid 4 tog jag bussen till Åtvidaberg igen. vi hade det jätte bra hela dagen! idag är det tisdag och jag ska nog inte göra så mycket idag. Men imorgon kommer min älskling in till mig !

torsdag - fredag

igår så var det torsdag. Då jag hade en rolig skoldag med mina tjejer ! sen så gjorde jag inte så mycket framåt kvällen, men idag så har det inte varit så bra dag, varit förkyld och så hela dagen.. Nu är jag med Emma och väntar på att Thor ska komma hem så ska jag gå till honom ! 

12/9-2013

igår så var skolan jävligt bra ! jag och några andra från klassen drog till corner på lunchen och åt där. Sen hade vi två lektioner kvar innan vi slutade vid 4. När jag kom hem så satte jag igång med pluggandet direkt och sen kollade jag på tv hela kvällen och pratade med Thor. idag är det redan torsdag och rätt så kort skoldag.nu längtar jag ihjäl mig tills helgen då jag får träffa min älskling igen ! We danced and we laugh and hade a really good time

idag är det måndag igen. började med att det var "klamydiadagen" så alla ettor satt i aulan och pratade om klamydia. därefter så hade jag bara två lektioner till och sen tog jag bussen hem vid 2! duschade av mig lite snabbt och sen tog jag bussen in till stan igen. har varit med några nyss och nu kom jag precis hem till mamma! imorgon är det lång dag i skolan och sen vet jag inte vad som händer, kanske träffa Thor ? aja ses :)tell me what you want, tell me that you need me

i fredags så var jag med Thor hela dagen, vi åt god middag med hans familj oså. Igår så var jag och åt pizza med Emma och Calle. Efter det så gick jag hem där Thor redan var ! vi gjorde inte så speciellt mycket, vi snackade och skrattade ganska mycket bara och tog det lugnt, perfekt! idag så tog vi det också rätt så lugnt, nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan mysa lite och sen senare på kvällen åker jag till Thor !


massa bilder från olika dagar